Volt veletek olyan, hogy egy mások által "otromba" név tetszett, de nem tudtátok kiverni a fejetekből?
Sikeresen átnyálaztuk az MTA listáját a férjemmel, és hála égnek egyezik is pár név. Egy név van az egyezettek közül, ami nekem is a kedvencem, a férjemnek is a leginkább tetszik, megfelel az összes kritériumunknak és passzol a vezetéknévhez.
Na de jön a bibi. Akárhol olvasok a névről véleményt, pl korábbi kérdések itt, stb, mindenki otrombázza, nem szép, öreges ilyesmi a válasz.
Még családnak nem mondtuk, de valószínűleg hasonló lesz ott is a fogadtatás...
Szóval, ti adnátok úgy nevet egy gyereknek, hogy nagyjából mindenki "ellenzi"? Nagyon felé húz a szívem, kettőnknek tetszik, de úgy tűnik nem egy közönségkedvenc név..
Egyébként a név: Franciska
A közös listán van még a Diána, Szonja, Zita, Henriett, de ezek inkább olyan ha nincs más, érzésre legalábbis.
Mi a véleményetek? Adnátok ezt a nevet? Vagy adtatok olyat, ami másnak nem tetszett?
Szerintem szép név a Franciska.
(Henriett vagyok, na ezt ne adjátok. Gyűlölöm, sokat is piszkáltak vele. Van pár ilyen nevű ismerősöm, ugyan ezt mondják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!