Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt veletek olyan, hogy egy...

Volt veletek olyan, hogy egy mások által "otromba" név tetszett, de nem tudtátok kiverni a fejetekből?

Figyelt kérdés

Sikeresen átnyálaztuk az MTA listáját a férjemmel, és hála égnek egyezik is pár név. Egy név van az egyezettek közül, ami nekem is a kedvencem, a férjemnek is a leginkább tetszik, megfelel az összes kritériumunknak és passzol a vezetéknévhez.

Na de jön a bibi. Akárhol olvasok a névről véleményt, pl korábbi kérdések itt, stb, mindenki otrombázza, nem szép, öreges ilyesmi a válasz.

Még családnak nem mondtuk, de valószínűleg hasonló lesz ott is a fogadtatás...

Szóval, ti adnátok úgy nevet egy gyereknek, hogy nagyjából mindenki "ellenzi"? Nagyon felé húz a szívem, kettőnknek tetszik, de úgy tűnik nem egy közönségkedvenc név..

Egyébként a név: Franciska

A közös listán van még a Diána, Szonja, Zita, Henriett, de ezek inkább olyan ha nincs más, érzésre legalábbis.

Mi a véleményetek? Adnátok ezt a nevet? Vagy adtatok olyat, ami másnak nem tetszett?

2021. júl. 17. 18:50
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem szép név, mások véleménye miatt nem mondanék le róla.
2021. júl. 17. 18:52
 2/44 anonim ***** válasza:
96%
Neked meg a férjednek kell tetszenie. Mindenki más véleményét nyugodtan le lehet tojni. Ha szerintetek ez az igazi, akkor nevezzétek el nyugodtan így :) Nem mondanék le a kedvenc nevemről idegenek véleménye miatt.
2021. júl. 17. 19:00
 3/44 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem szép név a Franciska.

(Henriett vagyok, na ezt ne adjátok. Gyűlölöm, sokat is piszkáltak vele. Van pár ilyen nevű ismerősöm, ugyan ezt mondják)

2021. júl. 17. 19:00
 4/44 anonim ***** válasza:
94%
Szép és ritka. Én adnám.
2021. júl. 17. 19:01
 5/44 anonim ***** válasza:
97%
A ti gyereketek lesz nem másé, nektek kell tetszeni! Szerintem szép név
2021. júl. 17. 19:06
 6/44 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem szép név.
2021. júl. 17. 19:22
 7/44 anonim ***** válasza:
92%
Én simán adnám. Ha a rokonoknak nem tetszik, majd idővel úgyis kialakul rá egy becenév. Ráadásul idővel már annyira a mindennapok része lesz a neve folyamatos ismételgetése, hogy egyszerűen megszokják. Valószínűleg onnantól sem lesz kedvenc számukra, de nem fogják csúnyának tartanim
2021. júl. 17. 19:23
 8/44 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen normális név. Egy Alejandro-nál meggondolnám a döntést, de a Franciska teljesen szép, nem ciki, adjátok ezt, semmiképp se mások döntsenek!
2021. júl. 17. 19:33
 9/44 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is szép név a Franciska, a többitől kiráz a hideg.
2021. júl. 17. 19:46
 10/44 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az Andromeda tetszik :) de azt nem adhattam. A Franciska ahhoz képest semmi!;)
2021. júl. 17. 19:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!