Akik orvos által felírt, gyógyszertári popsikrémet használnak, mennyiért veszik?
Igen,2000 ft.-on felül van.
Nekünk bevált,és mihez képest drága?
Nagy télyeges,sokáig elég.
Vedd meg ugyanennyiért a Neogranormont vagy a Sudocrem-et. Jónak jó,de nagyon hamar elfogy.
Akkor melyik a drágább?
Sudocremet szoktam venni, hónapokig elég a 60 grammos, kis tégely, mert lehelet vékonyan kell kenni. Igaz, hogy ez 300 gramm, de 3 hónapig használható csak, szóval nem is túl praktikus a kiszerelése.
Őszinte leszek, pont az ára miatt akartam váltani, mert olvastam egy fórumon, hogy ugyanolyan jó, mint a nagyobb nevű popsikrémek, csak az ára töredéke. Ahhoz képest elég drágának tartom.
Én most a kis télyeges Sudocremre céloztam,ami árban ugyanannyi kb.,mint a gyógyszertári nagy.
Persze,hogy hamarabb elfogy,még ha nem is kened a popsit minden pelenkázáskor.
Azt én is aláírom,hogy a Sudocrem az egyik legjobb,én is szoktam venni,mert ha megyünk valahova,nem a nagy télyegest dobom be a táskába.
Jó nektek,hogy kaptatok csomagot (én is örülnék neki). Errefelé nem jellemző az önkormányzatra az adakozás.
(bocs az off-ért)
2-es voltam.
Akkor nem egyről beszélünk,Kérdező!
A mi gyógyszertárink 400 gr.-os,és fél évig használható.
Vagy gyógyszertártól függ?
A miénk is vitaminos,és gombaölő.
Azóta használjuk ezt,mióta gombás lett a babám bőre. Védőnő javasolta,és nemcsak a popsira lehet használni,hanem az egész bőrfelületre.
Ennek van neve,de kiolvasni nem lehet. Holnap iratom fel újra. Ha érdekel,a receptről leírom neked a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!