Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikortól lehet egy kisgyerekre...

Mikortól lehet egy kisgyerekre "divatcipőt" adni? Eddig mindig márkás,15 ezer Ft feletti, ortopéd orvos által ajánlott cipőket vettem, de nagyon tetszenek a párezer forintos divatcipők is.

Figyelt kérdés
Gondolok itt elsősorban a h&m-es kiscipőkre. Ha veszek is ilyet, mire kell figyelni? 2 éves a kislányom.
2015. márc. 7. 14:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A kérdésemben kiírt árral pedig nem a kedélyeket szeretném borzolni, vagy felvágni ezzel, úgyhogy kérlek a bántó kommenteket mellőzzétek. Nem élünk nagy lábon, magamnak mindig olcsó cipőt veszek, de a lányom lábára igyekszem vigyázni, mert az édesapjának is lúdtalpa, ebből kifolyólag kisebb gerincproblémái is vannak.
2015. márc. 7. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
2 évesen még olyan kell ami fogja a bokáját, sarkát. lehet ez 2-3.000.-is, csak jó legyen a kialakítása. mondjuk cipőt és hasonló semmiket majd 3-4 éves korába, mikor már kialakult a lábboltozata
2015. márc. 7. 14:37
 3/11 A kérdező kommentje:

magasszárú vászoncipőt néztem ki neki, gumi a talpa, 3ezer Ft. játszótérre, homokozni szívesebben vinném ebben...

mindenképp szeretnék tavaszra 1 vagy inkább 2 váltócipőt neki.

2015. márc. 7. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem játszósnak tökéletes lenne.
2015. márc. 7. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
H&M-ből magamnak se vennék, annyira kényelmetlenek, vacak a kialakításuk.
2015. márc. 7. 15:16
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem sok cipőm van onnan, sosem volt egyikkel sem problémám sem minőséget, sem kényelmet illetően.
2015. márc. 7. 15:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Inkább csináltas cipőt neki az tuti biztos megfelelő lesz neki hiszen az ő lábára készül.A.
2015. márc. 7. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Én biztos nem adnám rá.
2015. márc. 7. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
2 evésre még en sem adnék divatcipőt. De 3-4 eves korátol mindig volt a lanyomnak egy drágább, jobb minőségű cipője, meg volt divatcipoje is. A jobb minőségüt oviba adtam ra, mert az tobb ideig van a lábán es ha elmentünk valahova, akkor felvehette a csini cipőt.
2015. márc. 7. 18:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éves a nagylányom. Mostanában vettem neki néhány ilyen divatcipőt, de ezeket csak alkalom szerűen hordja. Amit a legtöbbet visel, az rendes gyerekcipő. Egyébként nincs lábproblémája.
2015. márc. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!