Mikortól lehet egy kisgyerekre "divatcipőt" adni? Eddig mindig márkás,15 ezer Ft feletti, ortopéd orvos által ajánlott cipőket vettem, de nagyon tetszenek a párezer forintos divatcipők is.
Figyelt kérdés
Gondolok itt elsősorban a h&m-es kiscipőkre. Ha veszek is ilyet, mire kell figyelni? 2 éves a kislányom.2015. márc. 7. 14:35
11/11 anonim válasza:
Nem minden jó minőségű cipő 15ezer ft.
Én pl a fiaimnak DDStep cipőket szoktam vásárolni, nagyon jó minőségűek szerintem, és kényelmesek. Neten ha vásárok kb 6-7ezer ft egy pár cipő, attól függ milyen akciót is sikerül kifogni.
A deicmannban is vannak jó cipők, arra figyelj, hogy hajlékony legyen a talpa és ne tartsa a bokát.
A divatcipőket még hanyagold szerintem, vagy max alkalomszerűen add csak a lányodra.
Olyan cipőt aminek tök sima a talpa sose adj rá,(balerina) mindig legyen max 1cm-s sarka a cipőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!