Egy másfél-két éves gyerek hogy viselkedik vendégségben?
Figyelt kérdés
Az élettársam testvére jön hozzánk hamarosan a barátnőjével, és a másfél-két éves gyerekükkel. Mi gyermektelenek vagyunk, tehát nekem fogalmam sincs arról hogy mit pakoljak el a gyerek elől. Nagy értékű könyvritkaságaim vannak a könyvespolcom 2 alsó polcán is, nem tudom hogy kiszedné-e őket. Azt sem tudom hogy mindent kinyitogat-e stb. Mit javasoltok? Bizonyos dolgokat pakoljak el inkább előre?2021. júl. 12. 22:11
52/54 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem 2 éves a lányom, de én nem várom el senkitől, hogy átrendezze a házát, mielőtt megyünk hozzá.
Az én gyerekem, az én felelősségem. Nem ülök le trécselni és kávézgatni, amíg a gyerekem megy és rombol, tombol. Próbálom lekötni magam körül, viszünk játékokat, de ha hajthatatlan, megyek utána és terelem arrébb. Nem pedig leülök és segítek neki kipakolni a szekrényeket... Ez szerintem nettó bunkóság, más cuccait pakolni, ott turkálni.
53/54 anonim válasza:
Legyen egy jó pár kisebb-nagyobb papírdoboz. El tudják magukat varázsolni vele :)
54/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A kisgyerek kisajátított magának. Jó értelemben véve. Velem akart végig játszani.
2021. aug. 1. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!