Egy másfél-két éves gyerek hogy viselkedik vendégségben?
Értem. Csak nem akarom hogy az legyen nekem kell szólnom a gyereknek, mert akkor meg lehet majd rám fognak haragudni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire bonyolúlt ha egy gyerek jön vendégségbe. Kb kezdek bestresszelni.😁
Plüsszt lehet adni egy ekkora gyereknek, vagy azt meg akarja majd enni? Arra gondoltam veszek neki valami plüss játékot. Vagy segítsetek milyen játékot vegyünk neki? Kislányról van szó.
Fú nem tudom, másfél-kétéves már nem idióta. Sem itthon sem Anyáméknál nem volt semmi elpakolva, legfeljebb a tényleg törékeny dolgok, amiket kb magam elől is a fenti polcra raknék.
Ha pakolászott is a lányom, akkor is értett a szóból. Zárt sorban álló könyveket nem fog kiszedni, ha elkezd hozzáérni, kérj elnézest és szólj az anyukajanak udvariasan.
Legrosszabb esetben rövid ideig maradnak, illetve leköti az anyuka figyelmét a felügyelete. Biztos nem pakolnám el a fél házat
Inkább azt javaslom, teríts le egy pokrócot, és készíts oda pár érdekesebb dolgot, amit megnézhet (ha van, akár plüss v ilyesmi). A szülők szoktak vinni ilyenkor játékot is.
Olvasom, hogy mit vegyél. Esetleg könyvet gondolnék, azokat úgyis szereted.
Pl Scolar böngésző (életkori javaslat rá van írva) vagy ilyen kijajtogatós, mint a gyerekkorunkban.
Ha normális a szülő, akkor figyel rá. Én fiam is kíváncsi, de ha másnál vagyunk folyamatosan figyelek rá, mert még kicsi, másfél éves és szeret pakolni. Kifejezetten tönkre nem teszi a dolgokat, de nyilván nem akarnék felfordulást okozni.
Ha nem figyelnek rá akkor te is rászólhatsz, ha megsértődnek nem kár értük. Gyerekesként mondom, hogy baromi idegesítő az a szülő, aki szabadon hagyja garázdálkodni a gyerekét, pedig már láthatóan kellemetlen a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!