Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy másfél-két éves gyerek...

Egy másfél-két éves gyerek hogy viselkedik vendégségben?

Figyelt kérdés
Az élettársam testvére jön hozzánk hamarosan a barátnőjével, és a másfél-két éves gyerekükkel. Mi gyermektelenek vagyunk, tehát nekem fogalmam sincs arról hogy mit pakoljak el a gyerek elől. Nagy értékű könyvritkaságaim vannak a könyvespolcom 2 alsó polcán is, nem tudom hogy kiszedné-e őket. Azt sem tudom hogy mindent kinyitogat-e stb. Mit javasoltok? Bizonyos dolgokat pakoljak el inkább előre?
2021. júl. 12. 22:11
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%

#31 miért hisztis? Mert nem akarja, hogy egy gyerek kirámoljon mindent a lakásában?

Nekem van gyerekem (baba), de én sem díjaznám ha nagyobb gyerek szülei nem figyelnének a gyerekükre, ha itt vannak, az meg borogatna itt nekem mindent.

2021. júl. 13. 07:41
 32/54 anonim ***** válasza:
2%

#32 azért ez a szitu már erősen kezd elmenni a bacd meg medve a fűnyíródat irányba...

Ahogy írták már, könnyen leverhető porcelánt, borulós holmit pakold el, a fiókban tartott papírokra tudsz vigyázni, enni csak az asztalnál hagyd, ha meg azt látod, hogy bántja a kutyát, akkor próbáld meg a jószágot beterelni egy csukható szobába, hogy aludjon ott.

2021. júl. 13. 08:12
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

33, ennek ám oka van.

2 oldalon keresztül azzal kezdték neki, hogy mindent ő pakoljon el 1,5 méterig. Mekkora túlzás ez?

Igen, ha oda költözne a gyerek és szeretne 5 percet nyugodtan ülni és nem a gyerek nyomában loholni, akkor ez lenne a megoldás, de vendégségbe vitt gyereket értelmes szülő nem hagy tombolni.

Persze a másik véglet se jó, amikor anyósomnál az az első, hogy én kapom össze a lakást, mert képes kint hagyni az asztal szélén az éles kést, a földön a domestost kupak nélkül és a gyógyszere is elérhető magasságban szerte a házban. És oda nem 1-2 órára megyünk.

2021. júl. 13. 08:23
 34/54 A kérdező kommentje:
Aki azt írta hisztis vagyok, vele közlöm hogy minden bizonnyal magából indul ki. Azt is neki, mert úgy látom elkerülte a figyelmét, hogy pl a könyvespolcomon nagyon drága, aukciókról szerzett könyvritkaságaim vannak. Gondolom ő örülne ha egy 50 ezertől felfelé árú könyvét egy gyerek kiszedné, és a lapokat is elrendezné. A többieknek nagyon szépen köszönöm a választ, és a megértést is.
2021. júl. 13. 08:51
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az anyjának is figyelnie kell majd rá. Másfél éves múlt a lányom, de semmiképp se hagyom idegen lakásban (sem) randalírozni.
2021. júl. 13. 08:54
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerjük a szülőket kérdező. Ha normálisak akkor nagyon nem kell pakolnod, mert az anyja apja csak nézi merre jár a gyerek és mit csinál. Ellenkező esetben szívás, de ne félj kinyitni a szadat, ha az értékes könyveidhez megy akkor szólsz a szülőknek, hogy azok nagyon dragák voltak.
2021. júl. 13. 08:58
 37/54 A kérdező kommentje:
Hétvégén jönnek, akkor fog igazán kiderülni, hogy milyen ez a gyerek nevelésileg. Majd ha gondoljátok, megírom hogy mi történt, hiszen rengeteget segítettetek.
2021. júl. 13. 09:29
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne!
2021. júl. 13. 09:33
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nagyon értékes dolgokat, amik elérhető magasságban vannak, helyezd biztonságba. A többi pedig majd alakul. Gondolom, hogy nem fogják hagyni neki, hogy szétkapja a lakást, de ha mégis, akkor szólj nyugodtan. Kihajtogatós könyvet, színes, érdekes kis kacatot vehetsz neki, ha nyitott vagy rá. Esetleg zsírkrétát és papírt.
2021. júl. 13. 13:22
 40/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ez a zsírkréta és papír is jó ötlet!
2021. júl. 13. 13:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!