Egy másfél-két éves gyerek hogy viselkedik vendégségben?
#31 miért hisztis? Mert nem akarja, hogy egy gyerek kirámoljon mindent a lakásában?
Nekem van gyerekem (baba), de én sem díjaznám ha nagyobb gyerek szülei nem figyelnének a gyerekükre, ha itt vannak, az meg borogatna itt nekem mindent.
#32 azért ez a szitu már erősen kezd elmenni a bacd meg medve a fűnyíródat irányba...
Ahogy írták már, könnyen leverhető porcelánt, borulós holmit pakold el, a fiókban tartott papírokra tudsz vigyázni, enni csak az asztalnál hagyd, ha meg azt látod, hogy bántja a kutyát, akkor próbáld meg a jószágot beterelni egy csukható szobába, hogy aludjon ott.
33, ennek ám oka van.
2 oldalon keresztül azzal kezdték neki, hogy mindent ő pakoljon el 1,5 méterig. Mekkora túlzás ez?
Igen, ha oda költözne a gyerek és szeretne 5 percet nyugodtan ülni és nem a gyerek nyomában loholni, akkor ez lenne a megoldás, de vendégségbe vitt gyereket értelmes szülő nem hagy tombolni.
Persze a másik véglet se jó, amikor anyósomnál az az első, hogy én kapom össze a lakást, mert képes kint hagyni az asztal szélén az éles kést, a földön a domestost kupak nélkül és a gyógyszere is elérhető magasságban szerte a házban. És oda nem 1-2 órára megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!