Szerintetek mekkora méretű lakást igényel minimum egy kisbaba, úgy két éves koráig?
Mi jelenleg egy 48 nm-es 1,5 szobás lakásban lakunk a 2,5 évessel. Nem nagy, de legalább a miénk. Egyelőre nem érezzük szükségét a nagyobbra váltásnak. A kisebb szoba a gyereké teljes egészében mi pedig a nappaliban alszunk egy kanapéágyon, teljesen megfelel. Van közvetlenül az épület mellett egy nagy park, oda járunk ki minden nap.
Én egyébként szeretem is, hogy a lakás csak ilyen kicsi mert nincs akkora tere a rendbontásra és könyebb felügyelni.
Nem tudom miért kellett lepontozni az utolsót, szerintem ennél jobb nincs is, hogy egy légtérben van a gyerek a szülővel, de mégis van saját "kuckója". Tapasztalatból írom.
A kicsik igénye a szülő! Nem a nagy légtér- az csak a szülőnek kell :) meg később a kamasznak
De itt most ugye 2 éves korig volt a kérdés.
Védőnőt az érdekli hogy nem esz meg a penész
Van áram
Fűtés
Víz
Valamilyen formán melegvíz
Nem a gyereknek van igénye, hanem neked.
Nekem fontos, hogy el tudjam tenni a dolgait, ne amiatt ne vegyek neki meg valamit, mert nem fér el.
1 éves korig alig volt cucca.
Aztán kismotor
Mászóalagút
Ez az
Egy csomó dolog
Nyilván nem létszükséglet a mászóalagút sem
Ez csak egy példa
Amúgy 36 nm-en én 1 éves korig éreztem volna magam komfortosan / ekkora lakásból költöztünk a jelenlegi helyünkre/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!