Repülni egy kisbabával?
Sziasztok, 3 és fél hónapos lesz a babám amikor utazni fogunk(MÉG EBBEN A HÓNAPBAN) Hosszú repülő út áll előttem, 32 óra és kb 3 átszállás,egyedül párom nélkül utaznék. Nem muszályból! Anyukámhoz és testvéreimhez mennék ki másfél hónapra Ausztráliába.(6 éve nem láttam anyukámat,nem ölelhettem meg és az egyik öcsém még nem is ismerem.Hozzáteszem már egyszer megjártam ezt az utat és lám itt vagyok :) nade kicsi babával???? Én úgy érzem hogy meg tudnám csinálni. Kiváncsi lennék főként olyan vélemenyekre akik voltak hasonló cipőben és repültek kicsi babával ilyen sokat,de mindenkinek kiváncsi lennék a tanácsára.
Annyi még ha minden igaz hogy lesz kísérőm végig,oda vissza aki elvisz A-ból B-be és mózeskosaras ülésnél ülhetek a babával a repülőn.Párom pedig azért nem utazik velünk mert külföldre megy ő is csak máshová,így gondoltam hogy akkor legalább nem is maradok egyedül itthon.
Én csak akkor vállalnám be, ha muszáj.
A kötelező oltások sincsennek még meg és a dubai-i repülőtér eléggé nagy és biztos várakozni kell. Ráadásul az időjárás változás is megterhelő lesz ilyen picinek. Télből nyárba majd vissza.
Szerintem egyszerubb lenne, ha anyukádék látogatnának meg téged, egyedul sem lennel, es a pici babának is jobb a megszokott napirend. Igaz, ilyen picikent konnyebb vele utazni, mint amikor mar nagyobb, most meg sokat alszik.
Ha te ugy erzed, hogy menni fog, akkor menjetek. Rokonokhoz karacsonykor utazott a lanyuk Amerikabol, kb. szinten 3 honapos bavaval. Szoval biztosan nem lehetetlen. Amugy szerintem a legfontosabb, hogy te hogyan allsz hozza. Ha lazan veszed es termeszetesnek, akkor akar gordulekeny, kellemes utazas is lehet. Ha ugy allnal hozza, hogy neked es a babanak ez faraszto, akkor valoszinuleg nem is mernel belevágni.
Biztos, hogy nem mennék, ha nem muszáj. Tavaly férjem volt kint, még neki is nagyon hosszú és fárasztó volt.
Oltásai sincsenek még meg.
Nem szívatnám se a babát, se a többi utast egy ilyen hosszú úttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!