Repülni egy kisbabával?
Sziasztok, 3 és fél hónapos lesz a babám amikor utazni fogunk(MÉG EBBEN A HÓNAPBAN) Hosszú repülő út áll előttem, 32 óra és kb 3 átszállás,egyedül párom nélkül utaznék. Nem muszályból! Anyukámhoz és testvéreimhez mennék ki másfél hónapra Ausztráliába.(6 éve nem láttam anyukámat,nem ölelhettem meg és az egyik öcsém még nem is ismerem.Hozzáteszem már egyszer megjártam ezt az utat és lám itt vagyok :) nade kicsi babával???? Én úgy érzem hogy meg tudnám csinálni. Kiváncsi lennék főként olyan vélemenyekre akik voltak hasonló cipőben és repültek kicsi babával ilyen sokat,de mindenkinek kiváncsi lennék a tanácsára.
Annyi még ha minden igaz hogy lesz kísérőm végig,oda vissza aki elvisz A-ból B-be és mózeskosaras ülésnél ülhetek a babával a repülőn.Párom pedig azért nem utazik velünk mert külföldre megy ő is csak máshová,így gondoltam hogy akkor legalább nem is maradok egyedül itthon.
Kérdező: a családod itthoni ága férjed családja mit szól ahhoz hogy simán veszélyeztetnéd a gyereked?
Azt a gyerekorvost is megnézném aki szerint ez rendben van, aki ilyen "laza" az lehet egy komolyabb betegséget is elbagatellizálna, és nem hordanám hozzá nyugodt szívvel a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!