Ti hogyan tudtátok összeszedni magatokat kisbaba mellett?
Figyelt kérdés
Nagy vonalakban a történetem: két éve sincs, amikor egy hosszú kapcsolatból kiléptem, még volt esély a kibékülésre, de találkoztam egy másik férfival, aki nagyon lelkesen, kedvesen udvarolt. Nagyon jól esett a törődés, ezért hamar belementem a kapcsolatba, hamar összeköltöztünk, jól ment minden, de teherbeestem bár szedtem fogamzásgátlót... Édesanyámnak volt egy abortusza, ami után komoly depressziója lett, ezért nagyon erőteljesen meggyőzött minket arról, hogy tartsuk meg a babát. Így fél éves ismerettség után bevállaltuk. Innentől minden elromlott. Az addig kedves barátom nem engedett találkozni a barátaimmal, mert dohányoznak, elküldtek a munkahelyemről, változott a testem és a párom, azt mondta emiatt szokták elhagyni a férfiak a nőket, kritizálta a testem, viselkedésem, akkor és a mai napig, másik női néven hívott többször, bár nem csalt meg, nem akart eljegyezni és alig volt mellettem a terhesség alatt. Az ő otthonában élünk most a 4 hónapos lányommal, az anyja a szomszédban lakik és kopogás nélkül beállít minden nap, szintén szeret kritizálni. A barátaimmal, szüleimmel eddig se szerette ha találkoztam, most pedig nem is tudok... Sokszor börtönben érzem magam és gyűlölöm a testem és önmagam, amiért ebbe a helyzetbe kerültem. Sokszor visszasírom a régi kapcsolatom. Nincs hova mennem a kisbabámmal, akit egyébként nagyon szeret mindenki. Mostanában sokkal odafigyelőbb lett a párom és próbál nem bántani, mert látja, hogy boldogtalan vagyok, de sajnos ez már nem segít. Csalódtam mindenben.2020. ápr. 18. 13:07
1/10 anonim válasza:
Keresd meg a NANE legközelebbi elérhetöségét és minél elöbb lépj ki ebböl a bárnatalmazó kapcsolatból, mielött nem csak a te, hanem a gyerek életét is tönkreteszed.
2/10 anonim válasza:
Otthagynám. A te anyukádhoz nem tudtok ideiglenesen költözni?
3/10 anonim válasza:
Gyereket csak saját maga miatt vállal az ember, és nem az édesanyja abortusz miatti depressziója miatt.
Jelen helyzetben csak úgy tudod magad összeszedni, ha sürgősen kilépsz ebből a kapcsolatnak csúfolt fosból. Aníg maradsz, addig semmi sem változik.
4/10 anonim válasza:
Hat jó nagy baromság volt egy kb vadidegennel a nullára, anyád valamikori depressziója miatt gyereket vállalni, de ez ugye már mindegy....
Mondanám, hogy keress magadnak albérletet és add a gyereket bolcsibe, higy megélj, de ugye most korona idején ez enm játszik. Költözz anyádhoz
5/10 A kérdező kommentje:
Esetleg haza tudnék költözni, de szüleimmel is eléggé elromlott a kapcsolatom. Nagyon befolyásolható voltam, mikor rábeszéltek, hogy tartsam meg a babát és az életem többi területe felett is szeretnek dönteni. Hasonlóképp börtön lenne az életem...
2020. ápr. 18. 13:37
6/10 anonim válasza:
Esetleg kérj bocsánatot a szüleidtől, magyarázd el a helyzetet.
7/10 anonim válasza:
Szerintem akkor el kellene egy kicsit gondolkozni, hogy te hibazol e vmiben. Konkrétan minden emberi kapcsolatod rossz, szted mi miatt akarnak mindenben anyaskodni feletted?
8/10 anonim válasza:
Mennyi idős a gyerkőc? Mert nekem ez szülés utáni depressziónak tűnik eléggé.
Próbálj a sarkadra állni, kimondani amit érzel. Mindenekelőtt megbeszélni a pároddal mi a gond és elmondani mit is vársz pontosan.
9/10 A kérdező kommentje:
Három hónapos, köszönöm aválaszokat. Már nem is látom olyan tragikusan a helyzetem és a párom, igazából a sok negatív dolgon kívul amitleírtam sokkal több pozitív van. Szerintem az utolsónak van igaza, elég komoly hangulatingadozásaim vannak.
2020. ápr. 18. 18:08
10/10 anonim válasza:
Ha nem enged talalkozni a szuleiddel meg a barataiddal az nagyon nem normalis! Ez a ferfi nem szeret teged csak azt hiszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!