Önzőség, ha 5 év itthonlét után egyedüllétre van szükségem?
5. éve vagyok itthon a gyerekekkel, és mit ne mondjak nagyon kezdek besokkalni.
Sokszor már teljesen azt érzem nem bírom tovább, csak csöndet, magányt szeretnék. Gondolkodtam mire lenne igényem és arra jutottam, hogy magányra... Hogy elmenjek várost nézni egyedül.. Hogy beüljek egy kávéra rohanás nélkül... Hogy elmenjek strandolni miközben csak bambulok és nem a saját gyerekeim után rohangálok... Hogy úgy ebédeljek meg valahol, hogy az ne gyorsétterem legyen, hanem szépen komótosan meg tudjam enni az ebédet. Hogy csak "plázázzak" és nézegessem, urambocsá vásárolják magamnak, nem gyerekruhát...
Hogy a heti kimozdulást ne a nagybevásárlás jelentse...
Biztos vagyok benne hogy borzasztóan hiányoznának a gyerekek és lelkiismeret furdalásom lenne hogy én most önző módon egyedül jól érzem magam. Nektek is vannak ilyen "igényeitek"?
Én még csak a 7. hétben vagyok, de már most írtózok attól a gondolattól, hogy évekig minden nap be legyek zárva.
Nem véletlen lesz egyetlen gyerekem, akit én bizony le fogok passzolni apukának és nagyszülőnek.
Sőt, mivel dolgozni is fogok, ezért már elég hamar fog a nagyi vigyázni rá 1-1 órát, amíg ügyeket intézek.
Én ezért nem vállaltam kis korkülönbséggel gyereket.
Nekem az sok lett volna. Még a 4 év is határeset volt az első kettő között, de azt még legyűrtem.
Most a második és harmadik gyerek között 7 év van. És szuper ❤️ Egyedül vagyok rájuk, páromnak olyan a munkája, hogy csak hétvégén van itthon.
Így nekem kell mindent megoldanom, viszont így nem panaszkodom, mert a két nagyobbik lányom már elég önálló (7 és 11 évesek), nem kell egész nap a sarkukban lennem és kiszolgálnom őket. Rokonok is szívesebben vállalják így őket, ha éppen el akarok menni vagy dolgom van.
Nyilván mindenki más... De persze nekem is van igényem erre amit leírtál, ezért alakítottam így az életemet :)
Semmi furcsa nincs abban h EGYEDÜL akarsz lenmi.
Ha van lehetóség rá, menj is.
Nem érzem magam sz@rul attól h tegnap itthon hagytam a 3 gyereket az apjukkal még én masszíroztatram. Sőt voltam már egy fél délután és éjszaka tartó lánybúcsúban is.
Nekem jó volt, jól éreztem magam.
A gyerekeim sem lettek lelkinyomorékok mert nem láttak egy pár órán át.
Mi több a nagylányom volt 2 hétig is az apjával anélkül h látott volna (kórházban voltam)
Az h vannak anyák akik nem tudnak kilépni az anya szerepből, és igényük sincs arra h a gyerek nélkül legyenek (ált csak a gyetekről tudnak egyébként is beszélni) ne tartson vissza.
Te más ember vagy más igényekkel.
Sziasztok!
Köszi a hozzászólásokat!
24-es ne inzultalj, ilyenről még álmodni sem merek pár évig! 😣✌️💕
Mozilla: igen ismerlek a "játszirol", de mi úgysem beszélgetünk mert az a baj veletek hogy kizárólag egyetlen egy témátok van, mégpedig a gyerek. Hogy hol tart a mozgásfejlődésben, hogy mennyit kakil, milyen méretet hord, mi volt státuszon, hány szót mond, milyen gyorsan szokott be oviba stb. Bocsánat én szeretnék beszélgetni közéleti dolgokról, filmekről, divatról, lakberendezésrol, kertrendezésrol, párkapcsolati dolgokról... például egy étteremben. Amúgy köszönjük nekünk is van minden lófütty a kertben, ülök a homokozóban a gyerekkel és a medencében de vágyok néha másra is... van ilyen ismerősöm... Csak vele még azt tudom megbeszélni ki mit főz másnap... 🤭
Akkor keres férfi,vagy szingli barátokat .
Én Pl barátnőmmel és baráti társaságunkal gyerekekről kocsiról,ki mit főzött kertröl és társasházunkban történtekröl,beszélünk .
Neked én is mamzila lenék.
Nem önzőség, sőt, te úgy tudsz 100% on működni és mindent megadni a Családodnak, ha te magad is fel tudsz töltődni. Lehet hogy ez kicsi gyermek mellett sok rövidebb idő és később lesz fél nap vagy esti kimenő, de legyen erre igényed és kérd is az apától vagy nagyszülőtől.
Ne mondja senki hogy egy 4 órás kimenőtől a gyerek sérül, viszont te kisimulvva feltőltődve tudsz ismét rájuk koncentrálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!