Más anyuka is szokta magát magányosnak, elhagyatottnak érezni, aki sokat van egyedül a babájával?
Igen.
Új helyen lakunk, senkit sem ismerek.
Főváros 20 km, barátnőim ott laknak, de mind dolgozik.
Az egyik gyakran jön mondjuk.
Met pár régi kolleganőm is elszokott jönni + néha rokonok.
De hétköznap teljesen magam vagyok.
Én aki imádta a pörgést, a társaságot. Tök depi vagyok. Férjem 6-17ig van távolt.
Kezdek behülyülni. 9 hónapos a baba. Azért hamar elveszti varázsát a házimunka meg a sétálás..
De most többet akarok eljárni, ép testben ép lélek alapon. Szombatonként dolgozni fogok 6-14ig, havi 4 nap. Társaság, 50 ezer ft plusz bevétel.. Kell ez nekem..Plusz újra elkezdtem járni körmöshöz is. Kell a "kinti" levegő újra mert ebben meg lehet kattanni.
Én kisbabám detto ugyanez. Eszik mindent, szundikál, játszik.
Én tanulni kezdtem. Itt a lehetőség, ami eddig érdekelt, de soha nem volt rá időd, hogy elsajátítsd, akkor kezdj bele.
Azt a vállalkozást, amiből most már az egész családunk megél, szintén babázás alatt indítottam.
Én 1es vagyok, diplomám van, olyan amit szeretek, munkám is olyan volt és várnak vissza, nem igazán akarnék tanulni én "feleslegesen".
Nincs olyan ami érdekelne ezen kívül pl, meg ahhoz el is kell járni többnyire hétköznap, akinek nincs nagymama nem is megoldható.
Szóval nekem pl ez sem opció.
Nyelvet tanulok, az angol nyelvet akarom feltornázni felső középszintről abszolút felsőfokra, de ettől hogy angolozok sokat még pl nem érzem magam jobban én :/
Bocsi kettes hogy én is reagáltam rá, de én pl a tanulástól ugyanúgy magányosnak érzem magam.
Igen szoktam magam baromi magányosnak érezni. A férjem kb soha nincs itthon, mindig egyedül vagyok a gyerekkel és ő nem is a könnyű természet. Küzdelem mellett bármit is megcsinálni. Szóval elég elgyötört vagyok, főleg mert egyetlen éjszakát sem alszik át.
De azért még nem sírtam miatta, csak baromi nehéz.
#8 most nagyon irigy vagyok! 😃🤣
Az én fiam is 9 hónapos de vért izzadok egy egyszerű teregetéssel is, vagy hogy megmelegítsem az ebédet neki.
Azt hiszem a 6-os válasz volt az enyém.
Amúgy kérdező, az én férjem is vagy 24-ben vagy 12-ben dolgozik. Totál kivagyok merülve. Néha attól félek hogy miattam nem fog fejlődni okosodni a fiam, mert már beszélni sincs erőm.
Pont ma voltam olyan tompa hogy néztünk egy képet amit már milliószor elmondtam neki. És nem jutottak eszembe szavak, amiket a képen látok. Kész voltam, hogy hogy lehetek ilyen hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!