Hogyan kell felvenni a Gremese csatos hordozót háton
hordozáshoz? Egyedül!
Figyelt kérdés
Szerintem oltári gagyi, hogy nincs róla egy videó. Felhívtam az "ügyfélszolgálatot", ahol panaszoltam, hogy más hordozókhoz találok videót. A nő beleböfögött a telefonba és közölte, hogy úgy kell felvenni, mint a többit. Kösz, amikor vettem, miért nem figyelmeztetett hogy a többit vegyem??? Amúgy nem teljesen olyan mint a többi. Azoknak kikapcsolható a vállpántja, innentől különbözik a felvétele is! Nyilván nem mindenhol van ágy meg tükör, mert itthon így gyakorlok, ha leejtem az ágyra ejtem a gyereket és a tükörben ellenőrzöm, hogy helyesen van-e benne a baba. De úgy tűnik valami nem stimmel. Köszi kedves 24ezer forintos hordozó!
2016. márc. 23. 15:35
1/8 anonim válasza:
Én elmennék egy hordozó klubba, ahol vannak tanácsadók és megtanítják a mamamin van ilyen fórum, ott sokkal több segítséget találsz, mint itt.
Ezen kívül ajánlom a Babahordozás kérdések és válaszok csoportot.
2016. márc. 23. 17:50
3/8 anonim válasza:
Baromi egyszerű hátra felvenni.
Nekem Manducam van, de szerintem hasonlóak.
Becsatolom a derekamnál az övet, majd a hátamra lendítem a lányom és így félig előrehajolva bebújtatom a karjaim is a vállpántba, majd felegyenesedve belerázogatom a gyereket, hogy belesimuljon a hordozóba, ezek után a mell résznél is összecsatolom és már mehetünk is.
Az egész kb. 1 perc.
2016. márc. 23. 23:16
4/8 anonim válasza:
3-as vagyok,én ebből a 3 módszerből a középső, 2-at csinálom.
A lányom imádja, a nagyi meg mindig idegbajt kap mikor így pörgetem a fejem felett :)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!