Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hop tye hordozót használ...

Hop tye hordozót használ valaki háti hordozáshoz?

Figyelt kérdés
Itt ha háton van a baba akkor a két vállpántot elöl össze tudom valamivel kapcsolni mint pl. manducánál?Tapasztalatom az hogy ha nincs összekapcsolva,olyan érzésem van mint ha leczúsznának a vállpántok,ezért érdekel,mert ha nem lehet összekapcsolni,nem merném megvenni.
2015. dec. 18. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezen a képen nem látok ilyesmit. A hoptye voltaképpen egy mei-tai, míg a manduca egy csatos hordozó, szóval szerintem a hoptye-on nincsen ilyen csat, de a "Babahordozás - kérdések válaszok" facebook csoportban biztos tudnak erre válaszolni. Egyébként ha van esetleg a közeledben babahordozó klub, és van ilyen eszközük, akkor érdemes kipróbálni megvétel előtt. Még azt tudom javasolni, ha nagyon szimpatikus ez a hordozó, hogy a két vállpántot össze tudod kötni mondjuk egy divatos sállal, és így nem fog lecsúszni.

2015. dec. 18. 15:01
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a fb csoportot megnézem.
2015. dec. 18. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!