Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » XS-es méretű kismamára milyen...

XS-es méretű kismamára milyen hordozót lehet kötni?

Figyelt kérdés

Vettem tommy kengurut, de merev és nem tudjuk eléggé megszorítani, aztán vettem karikás kendőt, de olyan furán áll rajtam, ahogy meg akarnám szorítani lecsúszik a karika...gondolom a hátam nem veszi fel eléggé...

A sima kötözős kendő biztos jó lenne, de azt nehéz felkötni. Otthon egyszer menne, de útközben?

2015. szept. 28. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A karikás kendőt biztos hogy fel tudnád kötni, kis gyakorlással :) Amikor felveszed, a karika legyen egészen a válladon, így a meghúzásnál se fog nagyon lecsúszni. Ha el tudsz menni egy hordozós klubba, ott biztosan segítenek, vagy kérd hordozási tanácsadó vagy tapasztalt hordozó anyuka segítségét!
2015. szept. 28. 20:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Az is fontos a karikás kendőnél, hogy csak akkora bugyrot hagyj, hogy épp bele tudd tenni a babát. A karikát pedig vállcsúcsról indítsd.

https://www.youtube.com/watch?v=XIEljCbLS1Y

Ez alapján a video alapján próbáld meg, nagyon alaposan elmagyarázza.

2015. szept. 28. 21:42
 3/12 anonim ***** válasza:

En az Ergobabyt ajanlom! Nem tudom mekkora a babad, de ha meg pici vehetsz bele szűkítőt.

En a 7,5honapos fiamat ebben viszem mindenhova.

Ezt elegge meg lehet húzni szorosra is.

2015. szept. 29. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Az újszülött szűkitő kengurut csinál egy egyébként ideális hordozóból. Csak marketing, hogy az emberek megvegyék. De ugye a kenguru meg nem a legideálisabb eszköz, se a baba csípőfejlődését nem támogatja és a gerincét sem támasztja. Csak lötyög a kenguruban a baba, ezzel is terhelve a gerincét. A csatos hordozókat (mint l az Ergobaby is) csak minimum ülni tudástól ajánlják, mar én is előbb kezdtem használni, de csak ritkán. Mi inkább kendőzünk.
2015. szept. 29. 10:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Rosszul kötözted a kendőt, én is XS-es méret vagyok. Sikerült már?
2015. szept. 29. 22:35
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem sikerült. Nem értem...néztem már magyar, angol videót erről.

A magyarban megcsavarják a hátuknál, az angolban nem.

Azt mondják hogy így nem is lehet használni(kitett lábbal) csak pár hós kortól.

Alig tudok húzni rajta annyira szorosan fogja a karika hogy ugranom kell mikor húzom és akkor meg összecsavarodik az anyag (nem tudom hogyan megfogalmazni hirtelen)

a gyerek meg kinyújtja mindig a lábát, meg oldalra húzza a felsö testét. A feneke középen, de a feje az egyik vállam alatt.

Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?!

2015. szept. 30. 15:30
 7/12 A kérdező kommentje:
De tènyleg nagyon pici vagyok. Lehet nincs is lecsúszva a karika, csak olyan keskeny a vállam hogy úgy tűnik.
2015. szept. 30. 15:42
 8/12 A kérdező kommentje:

5centire van a karika felső része a vállam szélétől, de már ott a gyerek feje a kkariánál. Ez lehet a probléma? Ezért húzódik a másik irányba?

Egyébként ha megnyugszik akkor jól alszik benne...úgy kell felébresztenem hogy egyen legalàbb 4óránként.

De lehet csak nem érzi hogy rosszul van benne...

2015. szept. 30. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok, továbbra is azt javaslom hogy konzultálj élőben hozzáértővel. Vagy legalább a fb-on a Babahordozás - kérdések és válaszok csoportot keresd fel, ott ha csinálsz magatokról képet, biztosan tudnak tanácsot adni.
2015. szept. 30. 16:15
 10/12 anonim ***** válasza:
Milyen típusú kendővel kötsz? Nekem a zsömbi karikás csinálta ezt.
2015. szept. 30. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!