XS-es méretű kismamára milyen hordozót lehet kötni?
Vettem tommy kengurut, de merev és nem tudjuk eléggé megszorítani, aztán vettem karikás kendőt, de olyan furán áll rajtam, ahogy meg akarnám szorítani lecsúszik a karika...gondolom a hátam nem veszi fel eléggé...
A sima kötözős kendő biztos jó lenne, de azt nehéz felkötni. Otthon egyszer menne, de útközben?
Az is fontos a karikás kendőnél, hogy csak akkora bugyrot hagyj, hogy épp bele tudd tenni a babát. A karikát pedig vállcsúcsról indítsd.
https://www.youtube.com/watch?v=XIEljCbLS1Y
Ez alapján a video alapján próbáld meg, nagyon alaposan elmagyarázza.
En az Ergobabyt ajanlom! Nem tudom mekkora a babad, de ha meg pici vehetsz bele szűkítőt.
En a 7,5honapos fiamat ebben viszem mindenhova.
Ezt elegge meg lehet húzni szorosra is.
Nem sikerült. Nem értem...néztem már magyar, angol videót erről.
A magyarban megcsavarják a hátuknál, az angolban nem.
Azt mondják hogy így nem is lehet használni(kitett lábbal) csak pár hós kortól.
Alig tudok húzni rajta annyira szorosan fogja a karika hogy ugranom kell mikor húzom és akkor meg összecsavarodik az anyag (nem tudom hogyan megfogalmazni hirtelen)
a gyerek meg kinyújtja mindig a lábát, meg oldalra húzza a felsö testét. A feneke középen, de a feje az egyik vállam alatt.
Hogy lehetek ilyen szerencsétlen?!
5centire van a karika felső része a vállam szélétől, de már ott a gyerek feje a kkariánál. Ez lehet a probléma? Ezért húzódik a másik irányba?
Egyébként ha megnyugszik akkor jól alszik benne...úgy kell felébresztenem hogy egyen legalàbb 4óránként.
De lehet csak nem érzi hogy rosszul van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!