XS-es méretű kismamára milyen hordozót lehet kötni?
Vettem tommy kengurut, de merev és nem tudjuk eléggé megszorítani, aztán vettem karikás kendőt, de olyan furán áll rajtam, ahogy meg akarnám szorítani lecsúszik a karika...gondolom a hátam nem veszi fel eléggé...
A sima kötözős kendő biztos jó lenne, de azt nehéz felkötni. Otthon egyszer menne, de útközben?
Ha túl vastag a kendő, talán szorulhat a karikák között. Mivel mostad a kendőt? Milyen márkájú kendő?
Amikor húzod a kendőt, emeld meg a baba popsiját.
Én konzultáltam hordozási tanácsadóval, aki igen csak xs-es méretű, mégis szuperek a kötései. :) Úgyhogy tuti nem a méreteiddel van a baj. :) Ezt is gyakorolni kell.
5 dolog nagyon fontos: Csavard hátul a kendőt, Csak akkora bugyrot hagyj, amekkorába pont be tudod csúsztatni a babát , A karikát egészen a vállad tetejére tedd, utána tedd be a babát a bugyorba.A testetek között nyúlj be és húzd fel az ott lévő kendőköteget a baba köldökmagasságáig, majd igazítsd be térdhajlatba. Amikor húzod sávonként az anyagot, mindig emeld meg egy picit a baba fenekét, hogy ne feszüljenek a karikák a súlya alatt és az anyagot úgy húz, mintha a karika lenne a napocska és az anyag amit húzol a sugarai.
És a baba lábát semmilyen korban nem tesszük kendőn belül, hisz azzal kvázi guggoló pozícióba kényszerítjük, nem lesz tehermentes a gerince.
Az angol videók sajnos sokszor beszélnek blődségeket.
Inkább jelentkezz a Babahordozás kérdések-válaszok fb csoportba, hidd el, hogy nagyon sokat tudnak segíteni ott. És egy személyes találkozás egy tanácsadóval csodákra képes. :)
Köszönöm szépen mindenkinek! Megrendeltem a rugalmas kendőt, a legjobb márkájút hátha azzal majd sikerül, de ezzel is próbálkozok még.
A fb-os csoportot biztosan megkeresem, a találkozó sajnos nem megoldható :/
Köszönöm a részletes leírást holnap megint próbálkozok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!