Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » XS-es méretű kismamára milyen...

XS-es méretű kismamára milyen hordozót lehet kötni?

Figyelt kérdés

Vettem tommy kengurut, de merev és nem tudjuk eléggé megszorítani, aztán vettem karikás kendőt, de olyan furán áll rajtam, ahogy meg akarnám szorítani lecsúszik a karika...gondolom a hátam nem veszi fel eléggé...

A sima kötözős kendő biztos jó lenne, de azt nehéz felkötni. Otthon egyszer menne, de útközben?

2015. szept. 28. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha túl vastag a kendő, talán szorulhat a karikák között. Mivel mostad a kendőt? Milyen márkájú kendő?

Amikor húzod a kendőt, emeld meg a baba popsiját.

Én konzultáltam hordozási tanácsadóval, aki igen csak xs-es méretű, mégis szuperek a kötései. :) Úgyhogy tuti nem a méreteiddel van a baj. :) Ezt is gyakorolni kell.

5 dolog nagyon fontos: Csavard hátul a kendőt, Csak akkora bugyrot hagyj, amekkorába pont be tudod csúsztatni a babát , A karikát egészen a vállad tetejére tedd, utána tedd be a babát a bugyorba.A testetek között nyúlj be és húzd fel az ott lévő kendőköteget a baba köldökmagasságáig, majd igazítsd be térdhajlatba. Amikor húzod sávonként az anyagot, mindig emeld meg egy picit a baba fenekét, hogy ne feszüljenek a karikák a súlya alatt és az anyagot úgy húz, mintha a karika lenne a napocska és az anyag amit húzol a sugarai.

És a baba lábát semmilyen korban nem tesszük kendőn belül, hisz azzal kvázi guggoló pozícióba kényszerítjük, nem lesz tehermentes a gerince.

Az angol videók sajnos sokszor beszélnek blődségeket.

Inkább jelentkezz a Babahordozás kérdések-válaszok fb csoportba, hidd el, hogy nagyon sokat tudnak segíteni ott. És egy személyes találkozás egy tanácsadóval csodákra képes. :)

2015. okt. 1. 10:14
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Megrendeltem a rugalmas kendőt, a legjobb márkájút hátha azzal majd sikerül, de ezzel is próbálkozok még.

A fb-os csoportot biztosan megkeresem, a találkozó sajnos nem megoldható :/

Köszönöm a részletes leírást holnap megint próbálkozok :)

2015. okt. 2. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!