Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Megvennetek ezt a babakocsit?...

Megvennetek ezt a babakocsit? Es a hordozot?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a babakocsi kicsit olcsonak nez ki, de stabilabb mint a chicco urban babakocsi. Picit szuknek talalom az ulo reszet miutan mar stabilan ul a baba. Szerintetek milyen?

[link]

Es az autosules? 5 pontos biztonsagi ov, izofix...

Alig talalok jo babakocsit (kulfold)

2015. dec. 10. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:

törésteszt??? vagy nem fogod autóban vinni?

mennyibe kerül?

2015. dec. 10. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig az ülést csak online láttam, nem tudom hogy van e törés teszt. KB 34000 Ft at számítva.
2015. dec. 10. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Hol van az a külföld, ahol nem lehet babakocsit találni????

Nem venném meg egyiket sem, nagyon gagyinak néz ki.

2015. dec. 11. 06:45
 4/7 anonim ***** válasza:

A töréstesztet is online keresd! ADAC gyerekülés teszt!

Egyébként kép alapján nem vennék semmilyen kocsit. Nem az számít, hogy néz ki, hanem hogy mit tud. Mekkora, milyen széles, milyen magas, hány kiló, mennyire masszív, mennyire stabil.

2015. dec. 11. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem. A hordozónak megnéznèm van-e töréstesztje, a babakocsi gagyi. Ugyanaz a mózes, mint a sportrész? Mert szerintem akkor sporttá alakítva elég kicsi. Nincs lábtartó. Gagyinak nèz ki a váz v
2015. dec. 11. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a kocsi a fotók alapján,viszont élőben mindenképpen megnézném.Könnyű kezelhetőség,súly,milyen az anyaga(gyengébb minőség egyből kiütközik),nekem ezek fontosak.Biztosan tologatnám egy sort :)

Nem tudom hol élsz,de én éppen külföldi oldalakon nézelődök.Mindenképpen ott,használtan szeretnék venni,néhány típust kiválasztottam,ezeket keresem jó állapotban.én örülnék,ha még mindig külföldön élnénk :D

2015. dec. 11. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
A húgomék is vettek egy szupi modern hordozót, aztán nem fér bele a baba a téli ruházatában. Szűk.
2015. dec. 11. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!