Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Ti megvennétek ezt a babakocsit?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek megéri az árát?

Köszönöm

2013. szept. 1. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:

mekkora babának kell?

mert ha újszülöttnek, akkor szerintem a szűkítőre kérdezz rá, én anélkül nem vennék.

2013. szept. 1. 13:31
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem, 4 hónapos korától szeretnénk használni.

Köszönöm :)

2013. szept. 1. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia, a játszótéren ilyen van egy anyukának. Amikor dicsértem, hogy milyen jó 3 kerekű, erős, nagy kosaras kocsi, akkor csak legyintett, hogy még egyszer nem venne ilyet. A kerekeit kellett cserélni, olyan az ülőszöge, hogy a gyerek csúszik előre stb. Úgyhogy nekik nem jött be. Szerintem 4 hónaposnak ne ilyet vegyél. Majd ja 8 hónapos lesz, talán ellesz egy ilyenben. Nekünk 4 hónaposan Bogus 3S-ünk volt (és van még mindig).

Ilyen: [link]

2013. szept. 1. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint elég gagyi :( Pedig úgy megtetszett..

Köszönöm, hogy linkeltél,de azzal az a baj, hogy nagyon nehéz. Lépcsőházba kell fel-le cipelni, mert sajnos nincs tároló, meg a BKV-n se előnyös :(

2013. szept. 1. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem ez a típusú Hauck-om van, de ez egy nagyon jó, masszív márka, én megvenném a helyedben! Persze mindenkinek mások az igényei, és a babák is mást szeretnek, de általánosságban nekem tetszik ez a babakocsi! Én venném, vinném a helyedben! :D
2013. szept. 2. 11:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszik.. :D Jövőhéten megyünk a Brendonba és megnézzük, teszteljük élőben is :D
2013. szept. 2. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek ilyen volt és borzasztó instabil. :(
2013. szept. 2. 18:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Ettől féltem én is. Azóta egy Giraffe Club-ra esett a választás.
2013. szept. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!