Néztem már élőben a kocsit, üzletben, nekem tetszik.
Nem műanyag, tiszta fém, stabilnak tűnik, masszív, de nagyon könnyű. Meg tetszik hogy a háttámla dönthető, nem az egész ülést döntöm egyben, nem áll a gyerek lába az égnek.
Jól tolható, könnyen gurúl, forog. Az új majdnem 200.000 lenne, ezért nézek használtan.
Milyet ajenlanátok? írtátok van ami hordozó, Mózes, sport rész, s 30-40 ezer Ft?
Maga a babakocsi nem rossz, nekem is tetszik, majdnem vettem is, de kiderült, a gyerek utálja, ha nincs karfa...
Mákom volt, mert kaptam egyet kölcsönbe, mielőtt megvesszük, hogy kipróbáljuk, hát tiszta szerencse, nagyon utálta a babám hogy az öv fogta, és nem tud kapaszkodni a karfába. Ráadásul én nagyobb korukban (1,5 év körültől)már nem nagyon kötöttem be őket, a karfa és az alsó része a biztonsági övnek elég volt, 3 pontosként használva. Karfa nélkül ezt nem lehet sajnos...
Amúgy ez drága, én 30-ért vettem volna csak a kocsit, szép állapotút, hordozó maxi Cosi használtan 10 körül van, mózest meg nem venném meg, mert borzalmasan kicsi, szinte semmire nem elég, felesleges ezt a fajtát megvenni...
Inkább akkor quinny buzz, annak normális a mózese.
Ezt a Mózest lehet buzz-ra is tenni, ez az uj fajta, és nagyobb ez a Mózes, mint a régi tipusú. Buzz-on volt a lányomnál, eladtam, mert rózsaszín volt, most meg fiúnak kell, de nem akarok most olyan nagy kocsit, sok helyet foglal a kocsiban, meg mindig rakjam ősze, szedjem szét, ezt egyben lehet össze csukni a sport résszel, azért tetszene. Hát, ami szép hordozó, jó állapotú, nem lestrapált, az 20.000.
Egy szép Mózes is 20.000kb. S ahogy néztem, olyan quinny Senzz, ami nincs lestrapálva, minden működik rajta, 40-50.000
Láttam én is 30.00-ért, de a fék nem űködik, meg a kerekei se fixálhatók, ezt így le is írták.
Még a quinny zappon gondolkodom, most van olyan ami dönthető.
Nem egyszerű.
Néztem még a maxi cosi mila kocsit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!