Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Megvennétek ezt a babakocsit?...

Megvennétek ezt a babakocsit? Szerintetek jó?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 2. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
a neten használtan a strampabb (három részes - mózes, gyerekülés - kocsi), esővédős, jobb márkás babakocsik 35 000-50.000 ft között mozognak. Ezért én nem áldoznék rá többet, két év múlva úgyis el kell adni. Ha 30-40-ért el tudod hozni, akkor megérte.
2014. febr. 2. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
95eFT ért nagyon drága, ennyiért már új kocsit is vehetnél, vagy használtan márkás sokkal tartósabb kocsit. Nekem egyébként ez nem tetszik, olyan csupa műanyagnak néz ki könnyen törik, a kerekei szerintem pik-pak elkopnak. A képek is elég bénák, semmi hiba, semmi sérülés, semmi nem látszik rajtuk rendesen akár nagyban akár kicsiben nézem. Ha személyesen megtudod nézni és 30-40e Ft ért el tudod hozni akkor el megy kategóriába elhozhatod, de szerintem ennél sokkal jobb kocsik is vannak. A másik pedig, hogy gondold át milyen kocsit szeretnél. (könnyű emelni, jól irányítható, kocsiba tehető, gyermek számára kényelmes, gyermek gerincének jó e, hány gyereket kell majd kiszolgálnia, mennyi ideig tudod majd használni, későbbiekben tudod e majd használni (amikor már ül a baba, amikor boltba mentek stb.) esőben/hóban tudod e használni, kiránduláshoz jó lesz e, betonon/földes úton/sárban jó lesz e stb.) Ez csak néhány szem pont ami alapján át kell gondolni a kocsi választást. Én semmiképpen nem vennék úgy kocsit, hogy nem néztem meg az állapotát, valamint elmennék boltba és kipróbálnám a kocsikat melyik a jó és optimális számomra majd használtan meg venném. Én is így vettem kocsit és nem csalódtam. (Új kocsit biztos nem vennék mert kb. 1.5-2 év amíg használtuk.)
2014. febr. 2. 13:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt szerintem nagyon csúnya, de ez mellékes mert mindenkinek más az ízlése, viszont silány gyatra a kereke, ami rövid időn belül nyikorog és megy mindenfele. Az áráról nem is beszélve.
2014. febr. 2. 14:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Néztem már élőben a kocsit, üzletben, nekem tetszik.

Nem műanyag, tiszta fém, stabilnak tűnik, masszív, de nagyon könnyű. Meg tetszik hogy a háttámla dönthető, nem az egész ülést döntöm egyben, nem áll a gyerek lába az égnek.

Jól tolható, könnyen gurúl, forog. Az új majdnem 200.000 lenne, ezért nézek használtan.

Milyet ajenlanátok? írtátok van ami hordozó, Mózes, sport rész, s 30-40 ezer Ft?

2014. febr. 2. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Maga a babakocsi nem rossz, nekem is tetszik, majdnem vettem is, de kiderült, a gyerek utálja, ha nincs karfa...

Mákom volt, mert kaptam egyet kölcsönbe, mielőtt megvesszük, hogy kipróbáljuk, hát tiszta szerencse, nagyon utálta a babám hogy az öv fogta, és nem tud kapaszkodni a karfába. Ráadásul én nagyobb korukban (1,5 év körültől)már nem nagyon kötöttem be őket, a karfa és az alsó része a biztonsági övnek elég volt, 3 pontosként használva. Karfa nélkül ezt nem lehet sajnos...

Amúgy ez drága, én 30-ért vettem volna csak a kocsit, szép állapotút, hordozó maxi Cosi használtan 10 körül van, mózest meg nem venném meg, mert borzalmasan kicsi, szinte semmire nem elég, felesleges ezt a fajtát megvenni...

Inkább akkor quinny buzz, annak normális a mózese.

2014. febr. 3. 15:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Ezt a Mózest lehet buzz-ra is tenni, ez az uj fajta, és nagyobb ez a Mózes, mint a régi tipusú. Buzz-on volt a lányomnál, eladtam, mert rózsaszín volt, most meg fiúnak kell, de nem akarok most olyan nagy kocsit, sok helyet foglal a kocsiban, meg mindig rakjam ősze, szedjem szét, ezt egyben lehet össze csukni a sport résszel, azért tetszene. Hát, ami szép hordozó, jó állapotú, nem lestrapált, az 20.000.

Egy szép Mózes is 20.000kb. S ahogy néztem, olyan quinny Senzz, ami nincs lestrapálva, minden működik rajta, 40-50.000

Láttam én is 30.00-ért, de a fék nem űködik, meg a kerekei se fixálhatók, ezt így le is írták.

Még a quinny zappon gondolkodom, most van olyan ami dönthető.

Nem egyszerű.

Néztem még a maxi cosi mila kocsit is.

2014. febr. 3. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!