Ki milyen hordozót, hordozókendőt használ?
1. válaszolón látszik, hogy olyanba szól bele okoskodva amihez nem ért, nem tapasztalta...
Kérdező, én a lányom születésétől 4-5 hónapos koráig használtam sima vászonkendőt (nem rugalmast).
Utána mei tai-t varrattam, mert már elkezdtem háton hordani és kendővel nem ment jól a felkötés, a mei tai pedig nagyon egyszerű.
Majd kb. 10-11 hónapos korától kezdtem el használni egy Manduca csatost.
Most 3 éves a lányom és bizony, ha hosszabb erdei túrákra megyünk, akkor viszem magammal és ha elfárad felveszem a hátamra.
Nem, soha nem volt olyan, hogy inkább a hátamon akart jönni, nem pedig gyalog.
Soha nem használtunk babakocsit, csak hordoztam, nagyon örülök neki, hogy ezt választottam, imádtam és a lányom is imádta.
Márkára vagy kíváncsi vagy egyéb dolog érdekel?
Nekem vannak itthon karikás kendőim, mindig volt 1-2 csatos és most van egy onbu is.
Mi vettünk egy hiperszuper babakocsit, amiben a lányom nem maradt meg, aztán a hasfájása miatt magamra kötöztem. Babakocsi áll a kamrában, a kendők pedig elszaporodtak itthon az elmúlt másfél év alatt (20 hónapos a gyerek).
fb-n keresd meg a Babahordozás kérdések és válaszok csoportot, segítenek.
nem volt ortopédusnál, mert szerinte teljesen normálisan tartja a fejét (holott több anyuka ismerősünk is rákérdezett egymástól független tehát nem én találom ki). Ő elhatározta hogy a kötődő nevelés híve lesz, ennek keretében magára köti, és óránként legalább mellre teszi a 2 évesét.
Én azt mondom, minden szempontból a legjobb a babakocsi: könnyebben tud benne mozogni, nem kell cipelni, jobban fel lehet öltöztetni, ki lát belőle és nem szokja meg hogy állandóan ölben van. De ez már tényleg off. bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!