Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ki milyen hordozót, hordozóken...

Ki milyen hordozót, hordozókendőt használ?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

10es ez rád is igaz ;-)

Ezek ilyen hitviták, 50 év múlva semmi különbség nem lesz a hordozott vagy babakocsisok között. Vagy ha lesz akkor nem emiatt. Szóval csak hitvita az egész.

2016. márc. 13. 11:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy hónapos a babám, mi babakocsi mellé kiegészítésként használunk karikás kendőt (Liliputi). Én alapvetően szeretem babakocsival vinni, főleg, ha mondjuk boltba megyünk, mert akkor simán leveszem róla a melegebb ruhát, és ha kimegyünk, visszaadom rá. Ha rajtam van, akkor ez kicsit nehezebb.

Viszont van egy nyolcéves, másodikos nagyfiam is, akiért délutánonként én megyek az iskolába. Nincs nagyon messze, simán jó lenne a táv babakocsival is sétának, viszont az osztályteremhez lépcsőn kell felmenni, és sajnos ez szükséges is, mert különben nem tudja a gyerek, hogy megjöttem érte. A babakocsit nem szívesen hagynám lent, még baba nélkül sem, viszont felcipelni sem szeretném minden nap, mert ahhoz túl nehéz. Emiatt döntöttem úgy, hogy veszek egy kendőt is, mert egyébként csak csatos hordozót szerettünk volna, amikortól már lehet használni, de rá kellett jönnöm, hogy már jóval korábban is szükség lesz valamilyen hordozóeszközre. Úgyhogy hétköznapokon használjuk a karikás kendőt kb. 3/4 óra hosszat, illetve ha olyan helyre kell mennem, ahol tudom, hogy sok a lépcső, vagy ahova valamiért nem tudok bejutni babakocsival.

Sima szövött kendőt nem akartam venni, nem bízom magamban annyira, hogy azzal megpróbálkozzak, félteném benne a babát, hogy kiesik, ha rosszul kötöttem meg.

Mondjuk hosszabb távon biztos nem használnám a karikás kendőt, eléggé fájni tud tőle a hátam, hiszen féloldalas. Várom már, hogy a csatos hordozót tudjuk használni végre :)

2016. márc. 14. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem hitvita. Itt kőkemény tények vannak, amiket te állítottál a babakocsi javára, azok nem, vagy nem minden esetben igazak. Azt meg senki se mondta, hogy lesz köztük bármi különbség 20 év múlva, és azt se mondtuk, hogy a babakocsi rossz. Mint írtam, nekünk is van babakocsink is. Minden hordozási módnak megvan a maga előnye és hátránya adott személy esetén egy-egy konkrét szituációban, ezért nem lehet úgy összehasonlítani, hogy minden esetben jobb lenne egyik a másiknál.

Konkrétan: "Én azt mondom, minden szempontból a legjobb a babakocsi" Nem sok szempontot soroltál föl, de még azoknál se mindig van úgy, ahogy gondolod.

2016. márc. 14. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom hogy kinek írtad, mert több embernek írtál egyszerre, miközben egyes számban beszéltél.
2016. márc. 14. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!