Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más anyuka is szokta magát...

Más anyuka is szokta magát magányosnak, elhagyatottnak érezni, aki sokat van egyedül a babájával?

Figyelt kérdés
Férjem elkezdett sokat dolgozni,a pénz így nem rossz,de vannak napok mikor egész nap bőgni tudnék annyira egyedül érzem magam.Vannak időszakok mikor nagyon keveset vagyunk együtt,ha nincs annyi munkája akkor minden rendben.Nagyon aranyos jó kisbabám van,nem sírós,jól eszik,jól alszik,vidám stb. Meg tudok csinálni itthon mellette majdnem mindent amit akarok,nem vele van a gond. A tv-t már csak azért kapcsolom be kicsit,hogy halljak felnőtt beszédet. El kezdtünk játszótérre járni,de ott se lehetünk fél napokat. Babás foglalkozás kevés van a városban,és azzal se lennék előrébb,csak máshol játszanék a gyerekemmel.+ nagyon jó kis napirendünk van,nem szívesen rúgom fel. Vannak barátnőim de 5ig dolgoznak, babám 7órától alszik ( előtte fürdés-evés) szóval felhívnám őket magunkhoz de úgy vagyok vele 1 órára minek. Volt olyan h csak ültem a kanapén és bőgtem, kicsim meg csak nézett,hogy most mi van,akkor megsajnáltam őt is h ezt kell látnia,akkor még jobban bőgtem...Persze ez az érzés nem minden napos, inkabb időszakos.

2019. aug. 30. 12:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na igen! Én is meg tudok mellette mindent csinálni,ott van velem, elbogarászik valamivel addig,és közben mindig mondom h mit csinálok,beszélek neki össze vissza ha valamiről eszembe jut egy dal,mondóka azt is. De a rossz napjaimon nincs erőm erre. Akkor olvasok mesét neki,hogy ne nekem kelljen kitaláni,hogy mit mondjak.😞
2019. aug. 30. 20:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugy latom sok anyuka jar ugyan abban a cipoben sajnos..🙁

Sokat dolgozo ferj,egyedul a gyerekkel otthon..

En is igy vagyok kerdezo.

Remenykedek benne,hogy jobb lesz idovel.

Anyukak ti mit tanultok gyerek mellett?Irtak itt tobben,hogy tanulnak meg tanfolyamra jarnak.

2019. aug. 31. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!