Újszülött mellett mennyi időtök van?
Nekem mázlim volt. Simán főztem-takarítottam mellette az első perctől. Evett-aludt.
Igaz éjjel virrasztottunk, félig zombi voltam nappal, de megoldottam, túléltük 😊
Nem minden baba ilyen. Barátnőm 3 hónapig kb pisilni nem tudott nélküle 😏
6hetes koráig a lányom nonstop cicin volt
Ez idő alatt hálisten férjem itthon volt velünk, így kb mindent ő csinált. Főzött mosott takarított. Utána könnyebb volt már, és most már mindent megtudok csinálni (4hónapos a baba)
Nem csinálsz rosszul semmit
Most a pici legyen az első, az első pár hét ilyen nehézkesebb utána rendeződik
Kitartás és jó babázást❤
Nem érzem, hogy szuperanya lennék, de nekem azért van időm, és nem értem, másnak hogy nincs "semmire" ideje.
1,5 hónapos a gyerekem, vezetem a háztartást, kertet építünk, 100+ négyzetméteres veteményest csinálok egyedül meg van egy kis válllakozásunk is, amibe heti 4-5 órát besegítek itthonról.
Pedig nekem sincs eszik-alszik gyerekem, éjjel kel kétszer és van, hogy egész délelőtt vagy délután ébren van. De azért igenis vannak órák, mikor alszik, olyankor nem a Gyakori kérdések meg a Facebook előtt töltöm a napomat, hanem a dolgomat csinálom.
Szóval nyilván kevesebb időm van, mint eddig, nem olyan patika itthon a ház, de azért mindenre van időm, csak lassabban haladok. Na meg van férjem is, aki átveszi kicsit a babát, mikor éppen nem kell szoptatni, olyankor is szabadul fel időm.
Az első két hét volt húzós, de nem tudom, más mit csinál 4-5 hetes gyerek mellett, hogy "csak enni van ideje". Lehet lepontozni meg kommentelni nyugodtan ahelyett, hogy most is haladnátok inkább a feladataitokkal.
Első mellett ugyanez volt.
2. Mellett meg ott volt az első, szintén szoptatott szintén pelusosként..
Mégis ment minden.
Szóval ez nagyon gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!