Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belvárosi lakásban gyereket...

Belvárosi lakásban gyereket nevelni?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem szeretnék megbántani senkit, egyszerűen tényleg csak érdekel mások látásmódja. Követek egy youtuber anyukát, akik most költöztek egyik Bp. belvárosi (körfolyosós, nagy belmagasságos, parkettás, nagy ajtós) lakásból a másik ugyanolyanba. Teljesen oda van érte, és mondta is, hogy ők sosem költöznének kertes házba. Én ezen totál ledöbbentem, szerintem gyereket nevelni nem lehet egy ilyen ingatlanban. Nem tudsz szellőztetni, mert csak a büdös levegő jön be, zaj (villamos, autók stb), nincs kert, nem tudtok lemenni sétálni se, mert nincs hova, a gyereked nem ismer meg egy növényt, vagy egy állatot közelről, nincs tér/levegő semmi.. Akik hasonlóan gondolkodnak, elmondjátok mégis mi jó benne?
2021. máj. 7. 20:44
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
20%
27. Egy gyerek siman el tudja magat foglalani egyedul a kertben. Ugyanugy mint bent a lakasban sem vagy ott allandoan a sarkaban. Az enyemek mar nagyobbak, most mar plane, de amikor meg kisebbek voltak, (sot volt olyan, hogy meg egyedul volt a legnagyobb) siman kiment egyedul is jatszani. Ugyanugy, ahogy ellegozik a szobaban egyedul, ugy el tud homokozni kint az udvaron is. Nem kell allandoan szorakoztatni. Nagyobb gyereknel, ott ahol testverek vannak fokozottan igaz ez.
2021. máj. 8. 17:56
 42/42 anonim ***** válasza:
50%
Én irigylem a gyerekeit. Nagyon szívesen laknak a 7be
2021. máj. 8. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!