Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Belvárosi lakásban gyereket...

Belvárosi lakásban gyereket nevelni?

Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem szeretnék megbántani senkit, egyszerűen tényleg csak érdekel mások látásmódja. Követek egy youtuber anyukát, akik most költöztek egyik Bp. belvárosi (körfolyosós, nagy belmagasságos, parkettás, nagy ajtós) lakásból a másik ugyanolyanba. Teljesen oda van érte, és mondta is, hogy ők sosem költöznének kertes házba. Én ezen totál ledöbbentem, szerintem gyereket nevelni nem lehet egy ilyen ingatlanban. Nem tudsz szellőztetni, mert csak a büdös levegő jön be, zaj (villamos, autók stb), nincs kert, nem tudtok lemenni sétálni se, mert nincs hova, a gyereked nem ismer meg egy növényt, vagy egy állatot közelről, nincs tér/levegő semmi.. Akik hasonlóan gondolkodnak, elmondjátok mégis mi jó benne?
2021. máj. 7. 20:44
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
41%
Hat te tudod... Gondolom az se zaklattam ezek szerint fel, ha bölcsis lenne a gyerek es a gkndozono hagyná felugyelet nélkül....
2021. máj. 8. 13:27
 32/42 anonim ***** válasza:
36%
De felügyelet alatt van. Nem érted, hogy figyelem mit csinál. Vagy gondolod a bölcsiben a gondozónak 20 szeme van és minden gyereken rajta tartja minden pillanatban? Te egész nap a gyerek mellett ülsz és nézed? Semmivel nem másabb egy biztonságos udvaron pár percenként ránézve mint bent a lakásban. De nyilván panelban laksz, ott is nőttél fel. Soha nem fogod ezt megérteni
2021. máj. 8. 13:31
 33/42 anonim ***** válasza:
32%
Írtam, hogy kertes házban élek, de ne zavarjon. Mindegy, a te gyereked, azt csinálsz vele, amit akarsz.
2021. máj. 8. 13:35
 34/42 anonim ***** válasza:
76%
Én éltem kertesben gyerekkoromban, majd panelban és körfolyosósban is felnőttként. A gyerek már kertesbe jött. Nem véletlenül. De ha valakinek erre nincsen igénye, vagy nyűg neki a kert, akkor az meg az ő dolga. Mikor pár hónapra lakásba kényszerültünk úgymond, hát alig vártam a szabadulást onnan, pedig nagy, tágas volt, de akkor is.
2021. máj. 8. 13:46
 35/42 anonim ***** válasza:
10%

34

1. Van itt már több mint 30 válasz. Anonim. Honnan szívjam ki melyik a tiéd.

2. Több kérdést is feltettem, de nem válaszoltál rájuk. Miért? Csak a flegmázás megy?

3. Pontosan. Az én gyerekem. És én nem búrában nevelem. 🤷

2021. máj. 8. 13:54
 36/42 anonim ***** válasza:
17%
Bocsánat nem 34nek szólt hanem 33nak
2021. máj. 8. 13:54
 37/42 anonim ***** válasza:
77%

Sose költöznek faluba és a kertes házakat se csípem az nem azt jelenti h otthon ülök a 4 fal közt 🤣

Én is panelban nőttem fel, anya mindennap órákat volt velem kint (játszótér, park) ismerek olyan falusit aki bedugja a gyereket a tv elé és csókolom vagy az udvaron motoroznak fel alá de házon kívülre sose viszi őket.. hát el lehet dönteni melyik a jobb!! 🤷🏽‍♀️

2021. máj. 8. 15:25
 38/42 A kérdező kommentje:
37-es nem faluról és nem panelról van szó, de azért köszi a hozzászólást.
2021. máj. 8. 17:17
 39/42 anonim ***** válasza:
80%
Akkor kertes és korfolyosos.. helyettesitsd be a véleményem ugyanaz
2021. máj. 8. 17:29
 40/42 A kérdező kommentje:
Na jó igazából hozzátartozna a storyhoz maga az Anyuka is akiről szó van. Csak ha elkezdem "fikázni", akkor mindenki jön azzal, hogy mit foglalkozok más életével. De konkrétan érződik, hogy egyáltalán nem foglalkozik a gyerekekkel, és ez valahogy nekem olyan szomorú gyerekkort feltételez, egy büdös hugyszagú környéken (VII. ker) bezárva egy 100 éves lakásba.Sajnálom a gyerekeit.
2021. máj. 8. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!