Milyen körfolyosós, belvárosi lakásban lakni?
Ha normális a lakóközösség, akkor olyan negatívuma nincs, ami ne lenne elsőre is nyilvánvaló. Ha kint dohányoznak a folyosón, mert nincs utcára néző erkélyük, akkor lehetséges, hogy valamennyire bemegy hozzád a füst, de az erkélynél ugyan így lenne.
Akkor lehet érdekesebb az egész, ha tele van cigóval a ház és kint dajdajoznak a folyóson, de ilyen házban akkor is rossz lenne lakni, ha nem körfolysós lenne.
Laktam ilyenben, soha többé!
Mindenki figyeli, hogy kihez ki megy, hányszor és mikor, + a körfolyosón pletykálnak és ordibálnak egymásnak.
Vannak akik oda teregetnek, dohányozni kijárnak vagy ki is ülnek, hogy jobban lássanak mindent.
Ha főznek, sütnek akkor az egész udvarban masszív égett olajszag és kajaszag terjeng.
Az udvaron biciklit és motort szerelnek + az összes haver is ott gyűlik össze esténként sörözni...
Stb...stb...
Ne haragudj, de ritka proli helyen lakhattál! ...és ezzel most nem téged minősítlek.
Én is belvárosi (fél)körfolyosós házban lakom, olyan csend van mint egy kriptában. A ház 4 szintes, márvány lépcső, kovácsoltvas korlátok és egy emeleten 3 lakás. Minden lakás szobái utcaiak és senki nem foglalkozik a szomszédsággal.
Az udvar parkosított, virágzó bokrok és a 3-ik emeletig felérő, tavasszal virágba boruló fa, énekes madarakkal.
Soha-soha nem költöznék el innen, ide születtem, itt is fogok meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!