Hol jobb lakni? Panelben a 9. emeleten, vagy régi körfolyosós házban a földszinten?
Nem mindegy a kialakítás, a falak, a lakóközösség, a környék. Jól meg kell nézni. Én megszoktam a panelt, nincs vele problémám, kényelmes, és most kifejezetten jó környéken is élek és nyugis a lakóközösség is. Ha a lift rendesen karban van tartva, ritkán romlik el. A földszintnek megvan az a kockázata, hogy a betörők kedvenc célpontjai. 9. emeletről, ha rajtakapják, csak egyszer lehet kiugrani... Ráadásul ahol most lakom, az egész tömb be van kamerázva, beleértve a liftet is.
Élt egy volt kolléganőm körfolyosós házban, ő arra panaszkodott, hogy szemből mennyi minden hallatszik.
Én azt mondom, meg kell nézni alaposan, mielőtt az ember dönt. Csak ennyiből nem lehet semmit megállapítani, hogy melyik jobb és melyik rosszabb, ez ennél összetettebb kérdés. Van olyan környék, ahova semmilyen lakásba nem költöznék.
Én körfolyosósban lakom, ez egy katasztrófa! Ugyanúgy áthallatszik minden, lényegtelen hogy panel, vagy kör, új vagy régi. Társasházi életmód...
A szomszédságot és a környezetet nézd! Ha az gázos, akkor mindegy melyiket választod, egy suttyó szomszédot ki fogsz fogni.
Panel 9. emelet az cool
Körfolyosónál 2. emelet alatt általában dohos vagy sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!