Falun vagy nagy városban jobb lakni? "pl Budapest"
Budapesten lakom születésem óta, számomra rendkívül kényelmes, hogy tömegközlekedéssel elég hamar oda lehet érni mindenhova, ha pedig valamire szükségem van hirtelen, elég gyorsan hozzáférhetek, nem kell hozzá kilométereket utaznom
számomra elképzelhetetlen a vidéki nyugalom (legyen szó faluról vagy kisebb városról), nekem túl nyugis, emiatt nem is költöznék el innen
Hogy adjunk tanácsot, ha nem tudunk Rólad semmit? Mit tanultál, milyen munkád van most, érdekel-e más szakma, meg tudnál-e élni a tudásodból, vagy csak az utcán pár forint koldulása lenne a vége? Mi hajt azon kívül, hogy unod az otthonlétet?
Az is lehet átmeneti megoldás, hogy ingázol egy közeli városba.
Ismerkedni, új embereket megismerni annyira nehéz mint amennyire Neked nehéz. Vagyis ha zárkózott vagy nehéz, ha nyitottabb akkor könnyebb.
Ha vonz és utána visszamehetsz a faluba minden gond nélkül akkor próbáld ki. Jobb még az is, ha nem tetszik, mint ha 50 éves korodban is azon gondolkodnál mi lett volna, ha...
Szia,
Én kisvárosban születtem, és húztam le 15 évet, akkoriban gyűlöltem. Főleg tini koromban. Szerettem az utcán és a határban játszani, de nem zavart a nagyobb város sem, sőt, kifejezetten szerettem volan panelban élni. Laktam Egerben, Szegeden is, mindkettő elment, Egert kifejezetten imádtam.
Budapest nekem nagyon-nagyon tömött. A fentebbi helyeken laktam panelban, és ahol most élek ott is panelban laktam tegnapig. Viszont agybajt kaptam tőle. Mai 26 éves fejjel családi házat akarok venni nagy kerttel, járható távolságra a civilizációtól, várostól. Most is családi házban élek albérletben, jobb, mint a panel.
Szóval nálam a falu jött be, vagy ha város akkor annak a külvárosi része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!