Budapest 9. kerülethez közel melyik a legjobb módja annak, hogy kevés pénzből tudjak ott lakni 5 éven át? Mennyi egy kis albérlet?
Felvettek az orvosira, jövőre kezdem, kolit szerintem nem kapok, mert 40km-re lakok onnan, azonban az oda-vissza utam 3 óráig tart, ami szinte teljesíthetetlen a sok tanulás meg lyukasórák mellett. Mindenképp egy közeli lakásra lenne szükségem.
Mennyiből lehet megélni minél közelebb mondjuk a Klinikák metrómegállóhoz?
Nézegettem albérleteket, olyat, ahol 2 szoba van így talán az egyik szobát ki tudom adni 20-25+rezsi feléért, de így is azt számoltam, hogy 70-80 ezer legalább lenne csak a lakhatás...
Vagy valamit rosszul néztem?
Valami jobb megoldást tudtok esetleg?
Kisebb 30m2-es lakásokat nem lehet bérelni esetleg rezsivel együtt 50 körül? Ennyit tudnék maximum biztosan kifizetni a lakásért...
Valami ötlet?
Még sosem laktam egyedül, nem tudom mit mennyire kell figyelembe venni...
1. Szobát bérelj,az olcsóbb.
2. Vannak kollégiumok,ahol lehet szobát bérelni bármilyen diáknak,azok még olcsóbbak.
3. Hostel. Sok olcsón ad ki szobát,ha leszerződsz velük hosszú távra és legalább fél/egy évet előre fizetsz. A nővérem így lakott 4 évet Debrecenben.
4. Szerez egy lakással rendelkező nőt/pasit. Én így laktam pesten a fősuli alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!