Bejárás, albérlet, hogyan lenne a legjobb?
Azokon a napokon nem tudnal egy baratnal aludni? Meg akar ugy is, hogy minimalis penzzel beszallsz a rezsijebe?
Illetve nincs ismeros aki kocsival elmenne erted? Bar nem tudom a benzinarak mellett ez mennyire erne meg neki, de lehet h ha fizetnel neki havonta x osszeget a benzinre, olcsobban kijonnel, mintha lakberre koltenel.
Nem nagyon van, akinél tudnék aludni, mert akivel jóban vagyok, azok bejárósok, kolisok. Kocsit tudnék szerezni egy-egy alkalomra, de nem tudják garantálni, hogy mondjuk másik héten is el tudnak hozni. Plusz benzinpénz ugye nem olcsó. (Ugye illik azért 2-3 ezerért, ha nem többért tankolni, ha már odaadták.) De úgy oldom meg, hogy találtam egy kis kollégiumot, ami szállót is üzemeletet, itt 2600 Ft egy éjszaka. Egy héten egyszer ha itt alszok, akkor egy hónapban kijövök valamivel több, mint 10 ezerből. Ennyiből nem jönnék ki, ha albérletbe mennék, vagy ha a kocsi+benzinpénz variációt választanám. Ez tűnik a legjobbnak, nem?
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!