Ha valakinek a párja(ffi)nem akar gyereket, az jelenthet olyat hogy mert esetleg mástól akarna majd es azert?
Olyanokat mond hogy lehet öreg hozza stb.
Nem lehet hogy mellébeszél?
Simán lehet hogy a következővel majd akár, de ne is ezzel foglalkozz.
Ga te akarsz gyereket, szakíts és keress olyan pasit aki veled szintén akar.
Ha te nem akarsz, maradjatok együtt.
11 neha összevissza beszél és általánosan fogalmaz a legtobbszor
Pl hiszi azt hogy egyetlen novel le lehetne élni az életet, neha ugyan szinesiteni, de belefér. Mindezt azután hogy féltékeny volt rám (alapbol az), és visszakérdeztem nem e magábol indul ki..
Vagy korábban mondta hogy ha vki szülne neki mennyire nagyon örülne. Kesobb meg azt mondta, nem akar gyereket..
Tudom, hogy itt csak tippelgetni lehet mert nem ismeritek, de szoval mellette is csak tippelgetni lehet..
Azon van jelenleg hogy erősebb legyen köztünk a kapcsolat mert ingatag a bizalma bennem (ami miatt nekem meg benne), de azt mondja magárol ő nem labilis, bízhatok benne.
Itt nem a gyerek kérdés a baj. Ez langyos víz, az egész. Erősíteni a kapcsolatot, mert nem bízik benned? Pff.. mind mind süket duma.
Szakits. Ne a gyerek miatt, hanem magad miatt. Simán hülyének néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!