Van más is aki szeretne még egy babát, de a párja nem akar? Hogy viselitek?
Szia!
Ha nagyon nem akarja, szerintem hagyd. Lehet a te érdekedet nézi, mert még egy baba nagy megterhelés lenne.
És örülj inkább annak, hogy egy már van! :)
Az én párom még egyet sem akar... :( Pedig én már szeretnék.
De hidd el, előbb utóbb lesz nektek még egy, csak kicsit később! :)
Szia!
Nálunk is ez lesz. Még csak fél éves a lányom, úgyhogy még szerintem sincs itt az idő. Már régebb óta van némi vitánk, mert én mindenképpen két gyereket szeretnék, de a párom csak egyet. Kb. egy év múlva szeretnék újra terhes lenni. Addig mindent el fogok követni, hogy meggyőzzem!
Remélem sikerülni fog! Persze az ő akarata ellenére nem leszek terhes, nem fogom "csőbe húzni".
Ha nem akar, nincs mit tenni. Örülj a meglevőnek. Talán meggondolja még magát. Ő is kérdezhetné: a párom nagyon akar még egyet, de én nem. Mit tegyek? " Miért nem akar? Eredetileg mit terveztetek?
Talán meggyőzheted, hogy testvérre szükség van. Észérvekkel.
Szia!
Nálunk is ez a helyzet,én már feladtam!Én is szerettem volna mégegyszer babázni!Tényleg nagyon jó!!!
De azért ne add fel,kitartás!Kicsi pihenő,azt jöhet megint a nyaggatás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!