Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van más is aki szeretne még...

Van más is aki szeretne még egy babát, de a párja nem akar? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Nem akarom ráerőltetni, mert nehogy később a fejemhez vágja ha valami nem lesz jó vagy ki borulok hogy te akartad. azt mondja így és épp elégé ki vagyok sokszor idegileg, igaza is lehet, de mikor olyan jó lenne megint egy babuci.
2009. máj. 28. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha nagyon nem akarja, szerintem hagyd. Lehet a te érdekedet nézi, mert még egy baba nagy megterhelés lenne.

És örülj inkább annak, hogy egy már van! :)

Az én párom még egyet sem akar... :( Pedig én már szeretnék.

De hidd el, előbb utóbb lesz nektek még egy, csak kicsit később! :)

2009. máj. 28. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk is ez lesz. Még csak fél éves a lányom, úgyhogy még szerintem sincs itt az idő. Már régebb óta van némi vitánk, mert én mindenképpen két gyereket szeretnék, de a párom csak egyet. Kb. egy év múlva szeretnék újra terhes lenni. Addig mindent el fogok követni, hogy meggyőzzem!

Remélem sikerülni fog! Persze az ő akarata ellenére nem leszek terhes, nem fogom "csőbe húzni".

2009. máj. 28. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem akar, nincs mit tenni. Örülj a meglevőnek. Talán meggondolja még magát. Ő is kérdezhetné: a párom nagyon akar még egyet, de én nem. Mit tegyek? " Miért nem akar? Eredetileg mit terveztetek?

Talán meggyőzheted, hogy testvérre szükség van. Észérvekkel.

2009. júl. 22. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
talán épp azért nem akar, mert látja hogy ki vagy borulva. Próbálj egyenesbe jönni, harmóniába kerülni, és talán akkor másképp fogja ő is látni. Ne csak úgy erőt feszíts, hanem tégy valamit: Járj úszni, vagy tornázz, találkozz hetente a barátnőkkel, vagy egyél egészségesen.... valami konkrét lépést vezess be, hogy kiegyensúlyozottabbb légy!
2009. júl. 22. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok,bár most kissé elbizonytalanodott....lehet belemegy:)
2009. júl. 22. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is ez a helyzet,én már feladtam!Én is szerettem volna mégegyszer babázni!Tényleg nagyon jó!!!

De azért ne add fel,kitartás!Kicsi pihenő,azt jöhet megint a nyaggatás!:)

2009. júl. 23. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!