Ki hogy fogta fel hogy a párja nem akar több gyereket már?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok van egy 3 éves és 2 éves gyerekem . a párom azt mondta 35 éves, hogy több gyereket nem szeretne. nekem ez rosszul esett.... :( lehet csak átmeneti állapot. nagyon szeretem a gyerekeket, és mégis akinek megvan a kellő gyerek szám nem fogadta rosszul hogy másnál születnek a gyerekek sorra... kicsit rossz igy.
2016. febr. 25. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:

Az elején nem beszéltétek meg a családdal kapcsolatos terveiteket?

Nekem azért volt nagy csalódás, mert kettőt terveztünk, és az első után a férjem közölte, hogy ő nem akar többet.

A mi házasságunk amúgy is megromlott, így lett több gyermekem, csak mástól.

2016. febr. 25. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Nem is kell több, szültök rakásra aztán a háború úgyis elviszi magával a gyerekeiteket.
2016. febr. 25. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Ne haragudj, de ez nagyon gyerekes. Mit érdekel, hogy másnál születnek a gyerekek? Nem beszéltétek meg a pároddal, hogy mennyit terveztek? Anyagilag olyan jól álltok?
2016. febr. 25. 20:23
 4/10 anonim ***** válasza:
41%

Béke van nem lesz itt hàboru.de megnézném a pàvàkat hàboruban :D

Kérdésre amugy sebaj, lesz màstol màskor.

2016. febr. 25. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi előre megbeszéltük, ugyanez a korkülönbség köztünk, én 28 vagyok, ő 36. Azt mondta, nem szeretne a mostani gyerek után többet már, és én megértem őt, és elfogadtam a döntését. Jobb lett volna, ha a párod előre elmondja a terveit.

"és mégis akinek megvan a kellő gyerek szám nem fogadta rosszul hogy másnál születnek a gyerekek sorra... kicsit rossz igy."

ez mit jelent?

37hkm

2016. febr. 25. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nekem is fura, hogy családalapítás előtt nem beszéltetek erről, azért elég fontos szempont párválasztásnál. Én 5 gyereket akarok, ő meg csak egyet? Hm, és aztán utólag kell megsértődni? Szerintem még ő van kiakadva, a mai világban bőven elég 2 gyerek.

Amúgy meg lehet, hogy később még meggondolja magát, fiatalok vagytok még, és szerintem 2 ilyen kicsi gyerek ilyen kicsi korkülönbséggel nagyon stresszes, még a férfinak is.

2016. febr. 25. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyet sem akarna akkor értenèm a "problémát". Nekem kicsit fura hogy ha van már kettő gyerek akkor miért olyan nagy gond hogy nem akar harmadikat?

Én nem szoktam magamat máshoz hasonlítani.Az hogy ki mennyit szül az ő dolga...

Mi nem beszéltünk erről a kapcsolat elején még a gyerek témáról sem hisz nagyon fiatalok voltunk.Most jött magától és egyértelmű mindkettőnk számára hogy nem lesz több....

2016. febr. 25. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha más szül, akkor te is akarsz? Mit beszéltetek meg az elején?

Mi például azt, hogy 2 gyereket szeretnénk.

2016. febr. 25. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:
Én értelek. ☺ így voltam én is vele. Az első gyerek után a párom azt mondta nem akar többet. Aztán 1 év után felhozta, hogy mi lenne ha lenne még egy. Aztán megszületett a második, kb 6 hónapos volt mikor en újra azt éreztem szeretnék még egyet, mert valaki hiányzik a családból. Akkor nem akart hallani sem a dologról. Így elfogadtam, fiatalok vagyunk változhat a döntése. Végül tavaly tavasszal 3 évre rá, ő vetette fel, hogy mi lenne ha lenne még egy, mert én elkezdtem dolgozni, több teher szakadt az ő nyakába is,, már nem csak arról szólt az élete hogy munka után hazajön a meleg vacsira, hanem volt hogy neki kellett a gyerekeket hazahozni az oviból, vacsit főzni mert én későn értem haza a munkából. Így hogy többet kellett foglalkoznia a gyerekekkel közelebb került hozzájuk, és rájött, hogy nem is olyan rossz dolog ez. Sokan persze a haveri körből támadták azokat akik nagycsaládosok így ö is bizonytalan volt. De miután rájött a gyereknevelés másik oldalára is, ő hozta fel a témát, hogy mi lenne ha lenne még egy... ő ezzel le is zárná a gyerek témát, neki ez a max, most még. Én még egyet később még bevállalnék, de ha nem akar akkor elfogadom, hisz 3 gyerekünk lesz nem sokára. De van egy olyan érzésem, hogy néhány év múlva nem én fogom felhozni a témát...😊 szóval én mindig elfogadtam a döntéseit és reménykedtem hogy meg fog változni. Kezdetben 2 gyerek volt a tervbrn, de ahogy változnak a dolgok, változnak az egzisztenciális körülmények úgy változik az ember véleménye is a témában. Mikor az első gyerekünk született lakáshitelünk volt. Így érthető volt hogy nem akart többet. Azóta nincs hitel, nagyobb a ház, nagyobb a kocsi, több a bevétel... ergo nincs mivel megmagyarázni hogy miért ne férne bele még egy gyerek. Szerető nagy családot szeretnénk, és ez csak kis iseje van így. 12 éve vagyunk házasok. Változik az ember lehet hogy később a tied is máshogy gondolja.
2016. febr. 26. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akar többet, akkor nem szabad erőltetni, ez 2 ember döntése kell, hogy legyen (alap esetben). Mi úgy terveztük, hogy 2 gyereket szeretnénk kb 2 év korkülönbséggel,aztán később lehet harmadik, ha úgy akarjuk. Most vagyok 9 hetes terhes a másodikkal (kislányom 21 hónapos), én most eldöntöttem, hogy biztosan nem szeretnék harmadik babát :) a férjem is így gondolja, hogy elég a kettő :)
2016. febr. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!