Ki hogy fogta fel hogy a párja nem akar több gyereket már?
Az elején nem beszéltétek meg a családdal kapcsolatos terveiteket?
Nekem azért volt nagy csalódás, mert kettőt terveztünk, és az első után a férjem közölte, hogy ő nem akar többet.
A mi házasságunk amúgy is megromlott, így lett több gyermekem, csak mástól.
Béke van nem lesz itt hàboru.de megnézném a pàvàkat hàboruban :D
Kérdésre amugy sebaj, lesz màstol màskor.
Mi előre megbeszéltük, ugyanez a korkülönbség köztünk, én 28 vagyok, ő 36. Azt mondta, nem szeretne a mostani gyerek után többet már, és én megértem őt, és elfogadtam a döntését. Jobb lett volna, ha a párod előre elmondja a terveit.
"és mégis akinek megvan a kellő gyerek szám nem fogadta rosszul hogy másnál születnek a gyerekek sorra... kicsit rossz igy."
ez mit jelent?
37hkm
Ez nekem is fura, hogy családalapítás előtt nem beszéltetek erről, azért elég fontos szempont párválasztásnál. Én 5 gyereket akarok, ő meg csak egyet? Hm, és aztán utólag kell megsértődni? Szerintem még ő van kiakadva, a mai világban bőven elég 2 gyerek.
Amúgy meg lehet, hogy később még meggondolja magát, fiatalok vagytok még, és szerintem 2 ilyen kicsi gyerek ilyen kicsi korkülönbséggel nagyon stresszes, még a férfinak is.
Ha egyet sem akarna akkor értenèm a "problémát". Nekem kicsit fura hogy ha van már kettő gyerek akkor miért olyan nagy gond hogy nem akar harmadikat?
Én nem szoktam magamat máshoz hasonlítani.Az hogy ki mennyit szül az ő dolga...
Mi nem beszéltünk erről a kapcsolat elején még a gyerek témáról sem hisz nagyon fiatalok voltunk.Most jött magától és egyértelmű mindkettőnk számára hogy nem lesz több....
Ha más szül, akkor te is akarsz? Mit beszéltetek meg az elején?
Mi például azt, hogy 2 gyereket szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!