Van itt olyan, akinek a párja nem akar babát? Miért nem?
Szia!
Azért,mert már van 4 gyerek és többet nem vállal be!:)
Szia!
Ne csüggedj még 40fele is lehet teherbe esni!:)De félre a tréfát,teljesen megértelek,de még elég fiatal vagy,élvezd az életet!25évesen is ráérsz teherbe esni,nem maradsz le semmiről!De ha te most szeretnél és a szüleidet nem zavarja egy kisbaba,akkor beszéld meg a pároddal!Annyi pénzt meg ugyse tudtok összegyűjteni,hogy sose kelljen valamiről lemondani!Én úgy vállaltam be a párommal az első babát,hogy semmink se volt,aztán jött a következő baba,meg rá 4 évére a következő és csak ekkor vettünk házat.Tataroztuk,felújitottuk apránként,éd tele adóssággal!Kitartás a lényege mindennek!Aztán 10évre rá,majd 40évesen újból terhes lettem,pedig már lemondtam arról,hogy meglesz a 4.baba is!És nagyon boldog vagyok,a sok nélkülözés,munka és betegségek ellenére is jól érzem magam a bőrömben!
Úgyhogy sose adj fel semmit,amit szeretnél!:)))
11.34-es vagyok. Teljesen megértelek én 20 évesen mentem férjhez és már nagyon akartam a babát. 21 évesen szültem, viszont nekem volt állásom. Részben igaza van a párodnak. Kell az anyagi biztonság, nem száz ezrek a bankba, de ahhoz hogy gyedet kapj kell dolgoznod előtte pár évet. Egy két év múlva aztán hajrá.
Sok sikert hozzá.
Igen dolgoztam,csak most megszűnt a munkaviszonyom.Persze igaza van a páromnak is,de nekem is!:)
Legalább addig is rakosgatunk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!