Miből tudja azt egy nő, hogy a párja is biztosan szeretne-e babát, vagy esetleg csak nem biztos a dologban, de nem akarja megbántani a nőt, és ráhagyja a dolgot?
nem bizol a parodban? O_o
lehet, hogy csak en vagyok ilyen naiv, de ha nekem azt mondja a parom, hogy szeretne, azt maximalisan elhiszem, sosem hazudna, vagy nem mondana csak azert, mert en hallani akarom.
de nehany jel: kerdezgette, hogy mikor kell tesztelnem, ha teszteltem, rogton megkerdezte, az elso pár negativ teszt utan kerdezte, hogy neki majd nem kellene elmenni orvoshoz, stb.
amugy meg, bizz a parodban, életed társa, szerelme, te vagy az utolso, akinek hazudna.
:)
neha ugy elbujnak az igazi ertekek a mai vilagban. pedig a szemunk elott vannak
remelem hamar osszejon a baba, ha az elso honapban nem sikerul, ne keseredj el, altalaban par honap kell :)
(sajat tapasztalat, en ugy bepanikoltam, hogy mi az hogy nem jott ossze, ugy neveltek, hogy ha nem vedekezunk, rogton jon a baba :D)
(elso valaszado voltam)
Köszi a válaszokat!
Sajnos sok olyat olvasok én is,hogy sokadikra sikerül a baba, úgyhogy meglepődni nem fogok, ha várni kell rá, max. rosszul esik majd, mert már most nagyon szeretnénk! Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!