Nem tudom mi tévő legyek, nem szeretnék senkit megbántani!?
Barátnőmék kisbabája tegnap elhunyt. 5 hónapos volt, valószínű bölcső halál, még folyik a vizsgálat.
3 héttel fiatalabb a mi kislányunk. Mindent felajánlottak nekünk, több csomag tápszer, pelenka, minden, ami csak van.
Én elfogadtam, mondtam, hogy ki is fizetjük, csak éppen a páromat nem kérdeztem meg róla. Mikor mondtam neki, ő mondta, hogy babonából nem szeretné, ha átvenném a baba holmijait.
Most nem tudom, mit tegyek. Nem szeretném megbántani a barátnőméket sem, de páromnak sem szeretnék kellemetlen helyzetet okozni. Ti mit tennétek a helyemben?
Uhhh....((( Szegény kisbaba :(((
Nem szabad megbántanod a barátnődet! Vedd el tőle a cuccokat, legfeljebb nem használjátok.
A férjed meg ne nézzen annyi horrort...
Én elfogadnék mindent és bedobozolnám.De!!!!
Neki elraknám és ha lesz következő, mert biztos lesz, visszaadnám.De azért egy két darabot ráadnék ne sértődjön meg.A férjed meg úgysem tudja melyik ruha az.
Nagyon sajnálom a szülőket:-(
Nem is tudom hogy lehet ezt túl élni.
Nagyrészt pelenka, tejpép, babaital, tápszer. Tápszeres volt, akár csak a mi babánk, úgyhogy sok minden tudnánk használni. Már van nagyobb gyerek, ez a kislány a véletlen műve volt, nem tudom, vállalnak e később újra.
Tök egészséges volt, nem volt vele semmi probléma. Ezzel a bölcsőhalállal kapcsolatban mindenki úgy van, hogy vele úgysem történhet ilyen...
Nekünk van légzésfigyelőnk, de még így is sokszor ránézek a babámra éjszaka, hogy mi a helyzet nála.
Nagyon sajnálom ami a babával történt! A barátnődéknek nem volt légzésfigyelőjük?
Én is nagyon féltem a bölcsőhaláltól, de volt/van légzésfigyelőnk, még mindig használjuk, 15 hónapos a kisfiam.
Előttem már mindenki leírta, hogy fogadjátok el a felajánlott dolgokat, én is csak ezt tudom javasolni.
Oszinte reszvetem a csaladnak!
Fogadd el es tedd el dobozba ha nem szeretned hasznalni.
En nem tudnam ra adni a lanyomra es nem babona miatt!
Mindig elszomorodnek ha a baratnom kisbabajara emlkeztetnenek a ruhak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!