Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok tanácsot! Van egy lány, akivel össze akarok jönni, de nem vagyok szerelmes belé, csak azért járnék vele, hogy ne legyek egyedül. De megbántani sem akarom őt. Mit tegyek?
Hahahahhaahaha, én ezt így fordítanám le :
Van egy lány, akivel össze akarok jönni, de nem vagyok szerelmes belé, csak azért járnék vele, hogy ne legyek egyedül =
hogy régen d*gtam és puncihiányom van , kell egy csaj akit megd*ghatok.
Ebbe sajnos majdnem belefutottam én is, bár ott fordítva volt a dolog, teszem azt én nem voltam szerelmes.
Ha tiszta lappal játszol akkor nem bántod meg. És lehet változik az érzelem is idővel.
Szerény véleményem szerint azonban a "hülyítés" nem célravezető. Engem is ezzel támadtak, ezért rövid időn belül kiadtam az útját.
Mond meg neki, hogy csak azért szeretnél összejönni vele, mert nincsen kedved egyedül lenni.
Ha jár veled ok, ha nem, nem...
ha a természet kudarca,akk miért akarsz vele mutatkozni??
de am sztem neked inkább egy kiadós d*gás kéne nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!