Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lány akivel nagyon jóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akivel nagyon jóban vagyok azt mondta ma nekem msn-en, hogy minden baja van, meg rossz neki, hogy egyedül van. Jelent valamit, hogy nekem mondta?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok és a lány 16 éves.

Ma picit összevesztünk,de utána kibékültünk és megbeszéltük és ő mondta,hogy rossz neki egyedül.

Én nagyon szerelmes vagyok a lányba és szerintem ő is belém,mert vannak apró jelek amiket felismertem,mivel több mint egy éve ismerem,de csak barátok voltunk.

Elhatároztam,hogy bevallom neki,de ez adott egy kis önbizalmat,hogy pont nekem mondta,hogy rosszul érzi magát egyedül :)

Vagy ne éljem bele magam ?

2011. márc. 2. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Valld csak be neki, veszteni valód nincs. Lehet hogy csak egy jó barátot lát benned, de az is lehet hogy jelezni akarta hogy többet akar tőled mint barátságot. :)
2011. márc. 2. 23:22
 2/7 A kérdező kommentje:
utóbbira mennyi esély van ? :)
2011. márc. 2. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:

50-50:P

próbáld meg hawer.. hátha

2011. márc. 3. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
sok esély van rá h hasonlóan érez :)
2011. márc. 3. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Amit msn-en ír egy nő,az semmit nem jelent.Ezt jegyezd meg.Főleg amit egy 16 éves ír.

Ha élőben mondta volna ezeket,akkor esetleg jelenthetne valamit.

Élőben fiam.

A vallomást meg csók után előadhatod.Ha nem hagyja magát megcsókolni,akkor elrakod későbbre a bevallást.

Élőben zaklasd,úgy előbb célhoz érsz,hidd el.Ne legyél a p@csös lelki szemetese.

2011. márc. 3. 01:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Na mivan milett milesssssz ?
2014. júl. 15. 00:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi
2022. jan. 27. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!