Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akivel nagyon jóban vagyok azt mondta ma nekem msn-en, hogy minden baja van, meg rossz neki, hogy egyedül van. Jelent valamit, hogy nekem mondta?
17 éves fiú vagyok és a lány 16 éves.
Ma picit összevesztünk,de utána kibékültünk és megbeszéltük és ő mondta,hogy rossz neki egyedül.
Én nagyon szerelmes vagyok a lányba és szerintem ő is belém,mert vannak apró jelek amiket felismertem,mivel több mint egy éve ismerem,de csak barátok voltunk.
Elhatároztam,hogy bevallom neki,de ez adott egy kis önbizalmat,hogy pont nekem mondta,hogy rosszul érzi magát egyedül :)
Vagy ne éljem bele magam ?
50-50:P
próbáld meg hawer.. hátha
Amit msn-en ír egy nő,az semmit nem jelent.Ezt jegyezd meg.Főleg amit egy 16 éves ír.
Ha élőben mondta volna ezeket,akkor esetleg jelenthetne valamit.
Élőben fiam.
A vallomást meg csók után előadhatod.Ha nem hagyja magát megcsókolni,akkor elrakod későbbre a bevallást.
Élőben zaklasd,úgy előbb célhoz érsz,hidd el.Ne legyél a p@csös lelki szemetese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!