Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyedül vagy rossz kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés
melyiket választanád? ha van ezzel kapcsolatban tapasztalatod, írd meg!
2011. máj. 9. 09:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Sokáig azt hittem, hogy jobb egy rossz kapcsolat az egyedüllétnél. El se tudtam képzelni magam csávó nélkül... Mióta rávettem magam, hogy otthagyjam rájöttem, sokkal nyugodtabb az életem. Több időm van, azt csinálok amit akarok sértődés nélkül.. nincs stressz, nincs féltékenykedés, nem kell alkalmazkodni, wááá... Sokkal jobb:D
2011. máj. 9. 09:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindkettőt kipróbáltam. Egyik sem jó. A rossz kapcsolat, talán azért rosszabb, mert ketten szenvedünk.
2011. máj. 9. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
De kinek mi a rossz kapcsolat...van akinek csak annyi,hogy nem kap meg mindent,amit akar...de van akinek hazugságon alapul :) nem mind1....amugy szerintem inkább egyedüllét :)
2011. máj. 9. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
egyedüllét! nagyon sokáig úgy voltam vele, hogy inkább rossz kapcsolat, de aztán sikerült megtennem azt a lépést, szakítottam, és hihetetlenül jó volt az a néhány hónap, amikor egyedül voltam! persze, rossz volt olyan szempontból, hogy nagyon szeretethiányom volt, de még mindig JOBB volt, mint a rossz kapcsolat! és így teljesen nyitva volt a lehetőség, hogy jön valaki, akivel sokkal jobb lesz. és jött is :)
2011. máj. 9. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Feltétlen egyedül!

Egyedül is rossz, rossz kapcsolatban is rossz, de a második esetben ott van még valaki, aki csak fokozza a gondjaimat. Egyedül saját magammal kell csak tisztába jönni, nem pedig más baját is nekem megoldani.

2011. máj. 9. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem tud boldoggá tenni,akkor az egyedüllétet kell választani!És nyitottnak kell lenni az új jelentkezőkre.Utána meg már lehet válogatni:)
2011. máj. 9. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
egyedül
2011. máj. 9. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Borzasztó nehéz kilépni egy rossz kapcsolatból is. Főleg, ha régóta és hosszasan elhúzódva tart. De azt a megkönnyebbülést és jóérzést, amit majd akkor érzel, mikor nem a fájdalmad lesz az elsődleges érzés, hanem az, hogy tudod, jól döntöttél, na... az az érzés kárpótol mindenben. Majdnem belerokkantam, de én az egyedüllétet választottam, és nem bántam meg!
2011. máj. 16. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!