Nem tudom mi tévő legyek, nem szeretnék senkit megbántani!?
Barátnőmék kisbabája tegnap elhunyt. 5 hónapos volt, valószínű bölcső halál, még folyik a vizsgálat.
3 héttel fiatalabb a mi kislányunk. Mindent felajánlottak nekünk, több csomag tápszer, pelenka, minden, ami csak van.
Én elfogadtam, mondtam, hogy ki is fizetjük, csak éppen a páromat nem kérdeztem meg róla. Mikor mondtam neki, ő mondta, hogy babonából nem szeretné, ha átvenném a baba holmijait.
Most nem tudom, mit tegyek. Nem szeretném megbántani a barátnőméket sem, de páromnak sem szeretnék kellemetlen helyzetet okozni. Ti mit tennétek a helyemben?
Fogadjátok el, legfeljebb elrakjátok vagy valakinek odaadjátok, ha ti nem akarjátok használni.
Részvétem a családnak! :(
Tegnap elhoztam mindent amit adtak. Pelenkák, bébiétel, bébi ital, meg hasonló, a kisruháit eltették, abból nem hoztam el semmit.
Ők is átbeszélték (főként ott is a férj),hogy babonából ők sem biztos, hogy el tudnák használni, ha ilyen módon kapnának bármit is. Na mindegy, én elhoztam, azt mondták döntsek belátásom szerint a holmikról. Én úgy döntöttem, hogy az egészet tovább adom olyannak, aki tényleg rászorul. Én úgy voltam vele, hogy nem érdekel a babona, de mióta itt vannak ezek a dolgok, még a bontatlan tápszerétől is elbőgöm magam, nem is tudom, hogy tudnék belőle adni a kislányomnak.
Hétfőre meg lesz az orvosi vizsgálat eredménye is, de az elsődleges vizsgálatok alapján bölcső halál. Nem otthon voltak, hanem vendégségben, és "nagy ágyba" tették le aludni. Többször rá is néztek, nem volt semmi baj, aztán az egyik ránézésnél már nem lélegzett. :( Nem tudtak semmit tenni az orvosok sem már, pedig sokáig küzdöttek. Értelmetlen és borzalmas ez az egész! :(
Te jó Isten, még a könnyeim is kicsordultak... :-(
Jól döntöttél és így legalább a te és a párod "akarata" is érvényesült.
részvétem a családnak:(
Bölcs döntés volt a részedről.
Kislány volt.
Mi köszönjük szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!