Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom mi tévő legyek, nem...

Nem tudom mi tévő legyek, nem szeretnék senkit megbántani!?

Figyelt kérdés

Barátnőmék kisbabája tegnap elhunyt. 5 hónapos volt, valószínű bölcső halál, még folyik a vizsgálat.

3 héttel fiatalabb a mi kislányunk. Mindent felajánlottak nekünk, több csomag tápszer, pelenka, minden, ami csak van.

Én elfogadtam, mondtam, hogy ki is fizetjük, csak éppen a páromat nem kérdeztem meg róla. Mikor mondtam neki, ő mondta, hogy babonából nem szeretné, ha átvenném a baba holmijait.

Most nem tudom, mit tegyek. Nem szeretném megbántani a barátnőméket sem, de páromnak sem szeretnék kellemetlen helyzetet okozni. Ti mit tennétek a helyemben?

2011. júl. 22. 18:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Megharagszol, ha megkerdezem, hogy vegul kiderult-e mi okozta?
2011. júl. 31. 01:20
 22/22 A kérdező kommentje:
A család már tudja, mert kész az orvosi jelentés, de még nem kérdezgettem, ha úgy érzi, úgyis megosztja velem és akkor majd megírom, hátha olyan dolog, ami másnak segíthet hogy ne történjen vele hasonló.
2011. júl. 31. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!