Ha valakinek a párja(ffi)nem akar gyereket, az jelenthet olyat hogy mert esetleg mástól akarna majd es azert?
Olyanokat mond hogy lehet öreg hozza stb.
Nem lehet hogy mellébeszél?
Ha szerinted MINDEN FÉRFI teljesen egyformán gondolkodik, akkor nagyon, de nagyon buta vagy!
HA valaki nem akar gyereket, akkor lehet, hogy egyáltalán nem akar, lehet, hogy még nem akar, lehet, hoyg most nem akar, lehet, hogy az aktuális partnerrel nem akar, lehet, hogy túl fiatalnak vagy túl öregnek érzi magát egy gyerekhez, meg még rengeteg más variáció is lehetséges.
Ha valaki nem akar gyereket, az se a párjával, se a kutyájával, se a macskájával, se a cba-s icukával se akar gyereket. Senkivel nem akar gyereket.
És nem, nem beszél mellé. Ha mellébeszélne, akkor azt mondta volna, hogy akar, csak később. Egyenesen, korrekten megmondta.
Ember, honnan tudjuk, hogy mi van a párod fejébe? Kérdezz rá! Ne itt kérdezgesd.
Szerintem nem kamuzik. Ha kamuzni akarna, azt mondta volna, hogy majd akkor akar gyereket, ha megszűnik a koronavírus vagy kitalált volna mást.
Ezt csak ő tudhatja. Lehet, hogy tényleg nem akar, de az is lehet, hogy nem te vagy az igazi és mással örömmel vállalná. Na de ha így is van, akkor valószínű ennek nincs tudatában.
Ez nekem hasonló ahhoz mint amikor 7 év alatt nem jegyezte el a barátnőt, aztán szakítanak, a következő csajt meg fél év után, holott előtte mindig mondta, hogy nem akar házasodni. Akkor ezt komolyan is gondolta, később viszont jött az őrült nagy szerelem és már máshogy látja.
8 ettol tartok én is hogy lehet ilyesmi is lehet a dologban..
40 feletti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!