Érdekes, hogy mindenki hogy sz_opja a fájzer f_szát, meg azt adatná be a gyerekének, mikor pont az az új, még nem annyira ismert technológia (meg még a moderna).
Az összes többi, az astra, a szputnyik, mind olyan technológiával készült, olyan a hatásmechanizmusa, mint azoknak az oltásoknak amiből 100at is kaptunk gyerekkorunkban. De ezekre meg mindenki fújog...
2021. máj. 5. 13:18
22/27 anonim válasza:
21 nem, az astra, szputnyik sem olyan, mint amit gyerekkorodban kaptál, ezek vektorvakcinák. A kínai az, ami olyan, régi típusú, elölt vírus van benne.
2021. máj. 5. 13:51
23/27 anonim válasza:
21-es, besirtam 😂😂😂😂😂😂😂😂
“mindenki sz_opja a fajzer f_aszat” , feldobtad a napomat 😂😂😂
2021. máj. 5. 14:08
24/27 anonim válasza:
Igen, a 13 evést biztosan, az hamarosan elérhető is lesz. Az 5 évest is majd, ha már lesz számukra biztonságosan beadható vakcina.
2021. máj. 5. 18:11
25/27 PirulaKalauz. hu válasza:
Mivel beigazolódott, hogy hatásos és biztonságos, már a 12 év fölötti gyermekeket is érdemes beoltatni:
Bár csak kaphatna már a 10 évesem. Romjaimban van szegény, hogy nem mehet koncetre. Ezt várja ősz óta.
2021. máj. 29. 21:43
27/27 anonim válasza:
#26 oltott nagykorú kísérővel mehet ő is, és gondolom nem egyedül akartad elengedni 10 évesen koncertezni. De amúgy igen, én is támogatnám a gyerekek oltását, legalább nem kéne a őket egy sima orrfolyással két hétig itthon tartani, és nekem teljesen feleslegesen táppénzen lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!