16 even aluli gyermeknek covid elleni oltas?
Nekem meg nem ilyen koruak a gyerekeim, de érdekel, mas, mit gondol erről.
Elvileg a 12-16 eveseket is oltani fogják. (Gondolom utana a meg fiatalabbakat is, hogy aztan tenyleg mindenki megkaphassa)
Ugy vagytok vele,hogy ha ti megkaptatok,akkor o is kapja meg? Vagy inkabb ne?
De ez új ez az oltás. Pontozzatok le nyugodtan ezerrel.
Ez új, ennek nem tudod a hosszú távú hatásait. Tudjátok, hogy mi lesz 5 év múlva, ha megkapja az oltást? Nem. De pontozzatok le, mert elővigyázatosabb vagyok, és nem ugrok fejest ebbe az oltásba. De nem baj, oltassátok be magatokat, legalább lesz kin megnézni ennek a pozitív és negatív hatásait.
11-es, veled értek egyet!
Majd ha már tudjuk a hosszu tavu hatasait
Legyen az jo vagy rossz. Nem kiserletezek a gyerekemmel
Biztos hogy nem! Én jobban bízom az immunrendszerben, mint az oltásban. Nem tudjuk, hogy mit fog kiváltani a szervezetből 5-10-15-20 év múlva.
Több olyan betegség, aminek már évtizedek óta nem találják az ellenszerét, max lassítani tudják a folyamatot, vagy még azt se. Koronavírus meg 2019 óta van, 2020 márciusában tette a WHO a világjárványok közé, 2021-re meg már nem is egy, hanem több féle fajta oltás van? Nem hangzik túl megbízhatónak.
Ráadásul ugyanúgy elkaphatod a koronavírust, ugyanúgy tovább adhatod, ugyanúgy hordanod kell a maszkot.
Engem is le lehet pontozni, de én a kutyámnak se adatnám be, nemhogy egy 5-6 éves gyereknek! 16 évesnek se. Akinek ez jó, tegyen így, az ő gyereke, az ő élete, de én biztos nem adatnám be.
Koronavírus már régóta létezik, ne csesszetek már fel :D MERS, SARS, ilyen neveken futott korábban, ugyanaz a vírus más törzse, már 15 éve fejlesztik ellene a vakcináakt, azért tudták most így ripsz-ropsz összedobni ezt is, mert már volt egy jó kis alap, és ez az új technológia eleve könnyebbé teszi a gyártást.
Meg amúgy én azon agyalok, hogy mégis milyen hosszú távú negatív hatásoktól féltek? Talán autizmustól? :D Könyörgöm, mégis milyen (modern) oltásról tudjuk, hogy veszélyes beadatni? Mármint, veszélyesebb az oltás, mint a betegség, ami ellen készült. Lehet, hogy lesz mellékhatása az oltásnak, erre sosincs garancia, egy sima BCG esetén sem, ugyanakkor az sokkal valószínűbb, hogy magának a betegségnek komoly következményei lesznek. Én ezerszer inkább vállalnám azt a minimális, képzelt veszélyt az oltással, mint a vírusnak kitegyem a gyerekem. Ha van betegség, amit meg tudok akadályozni így, akkor azt megteszem. Minden kötelező és ajánlott oltást beadok neki ezért, akkor majd pont ezt hagyjam ki? Főleg, hogy amíg a bölcsik-ovik-iskolák gócpontnak számítanak, addig folyamatosan veszélyben vagyunk mi is, ha nem a vírustól, akkor attól, hogy már megint hazaküldenek mindenkit és vagy szabadságra mehetünk, vagy felmondunk vagy nekünk mondanak fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!