Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 16 even aluli gyermeknek...

16 even aluli gyermeknek covid elleni oltas?

Figyelt kérdés

Nekem meg nem ilyen koruak a gyerekeim, de érdekel, mas, mit gondol erről.

Elvileg a 12-16 eveseket is oltani fogják. (Gondolom utana a meg fiatalabbakat is, hogy aztan tenyleg mindenki megkaphassa)

Ugy vagytok vele,hogy ha ti megkaptatok,akkor o is kapja meg? Vagy inkabb ne?

2021. máj. 5. 11:22
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Nem oltatnám be.
2021. máj. 5. 11:23
 2/27 anonim ***** válasza:
34%
Igen, beoltatom, 4 éves. De pfizer, vagy hasonló szintű gyártó vakcinájával.
2021. máj. 5. 11:25
 3/27 anonim ***** válasza:
61%
Én se oltatnám be. Nem tudhatjuk, mik a hosszútávú hatásai, nem tudhatjuk, hogy kiből mit vált ki. Majd esetleg 3-4 év múlva, ha még mindig lesz covid. Az én gyerekem nem kísérleti nyúl. Lehet lepontozni.
2021. máj. 5. 11:27
 4/27 anonim ***** válasza:
35%
Beoltatom őket, ha majd lehet. 5 és 2 évesek. A Pfizerben, Modernaban megbízom, mi azt kaptuk
2021. máj. 5. 11:28
 5/27 anonim ***** válasza:
61%
Nem oltatom. 6 èves. Mi sem kèrtük az oltàst.
2021. máj. 5. 11:30
 6/27 anonim ***** válasza:
46%
Mivel voltam covidos és tudom mivel jàr, beoltatom őket. Hullanak körülöttem az emberek, mint a legyek. Huszas, harmincas, de néha gyerek is. Nem krónikus betegek. Lutri, hogy kiből mit vàlt a covid. Elég ha az én gyerekem beleesik abba, akit elvisza vírus.
2021. máj. 5. 11:33
 7/27 anonim ***** válasza:
38%

Amint lehet, beoltatnám őket.

Ahogyan a csecsemőkori oltásoknál se ellenkeztünk. Nem is értem, hogy mit kell ezen gondolkodni.

2021. máj. 5. 11:33
 8/27 A kérdező kommentje:

En mindenkit felpontoztam, koszi a gyors valaszokat!

Egyebkent en is igy gondolom, ahogy paran irtak. Mi voltunk covidosak, 1 eves és 4 eves kislanyom is. A kicsi nagy rosszul viselte. Emiatt nyilvan megfordul a fejemben, hogy jo lenne az oltas. Kozben meg nyilvan bennem van, higy de senki nem tudja, hogy az oltas, hogy fog hatni a kicsikre.

2021. máj. 5. 11:37
 9/27 anonim ***** válasza:
41%
Beoltatnám.
2021. máj. 5. 11:41
 10/27 anonim ***** válasza:
39%
Egyte kevésbé értem ezt a hülye hisztit, 200 éve van védőoltás, az újszülöttbe mielőtt hazahozod már belenyomják a bcg oltást, meg utána vagy 20 másikat és ki tudja mit csinálnak vele a csecsemősök, amikor nem látja az anyuka, lehet beadnak neki valamit, ami még nincs 100 éve ellenőrzés alatt, meg se tudod, minden hülyeségtöl lehet rettegni. Vagy ha beteg vagy és a doki felír neked egy gyógyszert ki kérdezi meg, hogy hány év tapasztalat van vele, senki. Akkora idióták az emberek, én simán kötelezővé tenném a covid elleni oltást, mert az oltásellenesek se lehetnének azok ha senki nem oltatná be magát, mindenki élhetne vígan otthon karanténban, nem igazságos, hogy van aki utálkozhat az oltásra, a többiek meg bevállalják és ezáltal segítik a hülyéket.
2021. máj. 5. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!