Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a nagyszülők...

Mit tennétek ha a nagyszülők kiveételznének?

Figyelt kérdés
Adott a 2,5 éves fiam és a hasonló korú unokatesója. Észrevettük, hogy az unokatesójával a nagyszülők szívesebben töltenek időt, mint vele, a múltkor konkrétan becsukták előtte az ajtót a vírusra hivatkozva, persze az unokatesója pár nap múlva mehetett. Utána elég sokáig befordult szegény. Amikor rákérdeztünk a dologra, kerek perec megmondták, hogy a másik olyan aranyos, szófogadó, de ő(a fiam), kezelhetetlen, nem fogad szót. Mindezt telefonba, kihangositva, mert épp a "gyerekkel akartak beszélni". Az a szőrnyű, hogy hiába mondjuk, hogy ez így nem jó, szerintük ez rendben van mert szeretik a gyereket, csak ne menjen hozzájuk. Teszem hozzá nem rossz gyerek. Kicsit érzékeny, el van a saját kis dolgaival, amikor boldog, akkor ugrál, futkározik, pörög. Ez nem tetszik a mamáéknál, mert a másik leül, csendben el van nem kell vele foglalkozni. A férjem szeretné békés úton megoldani a dolgot, nekem viszont elegem van abból, hogy folyton piszkálják a gyereket, hogy fájdalmat okoznak neki, és megmondtam, hogy amíg nem gondolkoznak el a dolgon, addig felejtsenek el minket is meg a gyereket is. Mondtak már rá mindent, hogy autista, hiperaktív, szellemileg visszamaradott, mindent, csak mert nem ült le amikor mondta a mama. Szerintem én döntöttem jól, már korábban kellett volna... de a férjem szerint ez nem szül jót. Ti mit tennétek a helyemben?
2021. ápr. 22. 22:00
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
68%
Ha látod, hogy nem látják szívesen a gyereked valahol, akkor mégis minek kell odavinni?
2021. ápr. 23. 14:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!