Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hang nélküli sírás miután...

Hang nélküli sírás miután beverte a fejét?

Figyelt kérdés

Játékközben a fal mellé dőlt el és a sarokélbe verte a be a fejét, azonnal sírt majd ahogy felvettem gondolom akkor szívta be a levegőt és pár mpig “csendbe sírt “ közbe pirosodott feje majd kifújt és ment az ordítva sírás. A pirosság lement. A szemöldökcsontját verte be, pici pukli lett. Ez a sírás más babáknál is jellemző?

8 hós amúgy, a beütést követően figyeltük a reakcióit, semmi különöset nem vettünk észre, itt fekszek mellette figyelem nehogy hányjon vagy bármi.

jan. 12. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fajt neki es meglepodott. Elofordul.
jan. 12. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lányom másfél évesen neki rohant a csempézett falnak.

De azt úgy képzeld el, hogy visszapattant a faltól, és hanyatt is vágódott

Akkora pukki volt a homlokán, hogy én meg olyat életemben nem láttam

Nem lett baja.

A fiam lefejelte a nagy kukás autóját, pont a sarkát.

Pukli, és a pukliba meg egy vágás is volt neki, plusz lila lett neki egyből

Neki sem lett baja.

Mindkét esetben pár napig figyeltem őket, de nem lett belőle egyiknél sem probléma .

A te babának sem lesz baja ne aggódj

jan. 12. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem ájult el arra a pár pillanatra, amíg csendben volt? Az én gyerekem is ilyen volt, ha hirtelen nagyon megijedt, csak ő arra a nagyon rövid időre eszméletét vesztette. Ha ilyen volt, akkor se aggódj, az enyémnél olyan 2 éves koráig előfordult néha, azóta nem tudok felidézni egy esetet sem (most 3,5).
jan. 13. 06:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fájt neki és meglepődött, ahogy az egyes írta. Amúgy ez a "hang nélküli sírás" előfordul nem csak ilyen esetekben, amikor megüti magáz. Sok kicsi csinálja, van amelyik levegőt sem vesz, rendesen ellilul a feje, de hang nem jön ki. Ilyenkor finoman az arcába kell fújni és egyből vesz levegőt (ezzel párhuzamosan elkezd ordítani is). Az én lányom csinált ilyet, pl oltásnál (egész picinek is), vagy ha belelovalta magát egy sírásba. Orvos mondta, hogy ilyenkor finoman fújjak az arcára, akkor elkeud levegőt venni.
jan. 13. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Magánál volt igen!

Jolvan akkor megnyugodtam, köszi, hogy írtatok! Akkor ez normális végülis.

Nyoma sincs a balesetnek azóta.

jan. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!