Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eltiltanád az apát a gyerekétő...

Eltiltanád az apát a gyerekétől, ha...?

Figyelt kérdés
a párod egy rokona azt mondaná, hogy tudja, hogy a párod pedofil? Vagy nem hinnél neki?
2021. ápr. 22. 15:29
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
35%
Nem engednem hogy felugyelet nelkul vele legyen a gyerekem az fix. Inkabb sertodjon meg, mint hogy a gyerekemmel csinaljon valamit. O fel tudja dolgozni, a gyerek nem.
2021. ápr. 23. 11:25
 42/45 anonim ***** válasza:
89%

Sajnálom ami veled történt, de még mindig azt mondom h ezt szakemberrel beszéld meg, mert ami benned zajlik most az nem normális (érthető okok miatt, de akkor sincs rendben)

Én is mindig ilyen alkatú voltam, seha egy hasonló szituba se keveredtem. Tehát nem minden pasi pedo, és attól h szeretik h fiatalnak nézel ki, még nem arra gondolnak h jöhet egy 10 éves kislány is

2021. ápr. 23. 11:36
 43/45 anonim ***** válasza:
26%

Oké, az utolsó kommented alapján egyértelműen kamu az egész.

Amúgy meg nem, nem lehet 3ltiltanj a gyerekétől az apát. Ahhoz el kellene válni, feljelentést tenni, a vádakat bizonyítani és jogerősen elítélnie miatta a birosagnak. Akkor lehetne kérelmezni a felügyelt láthatást, mert eltiltani, a láthatást megszüntetni ennél kirívóbb okok miatt se nagyon szokás.

2021. ápr. 23. 11:45
 44/45 anonim ***** válasza:
55%

Én a helyedben csakis akkor mondanám el, ha semmilyen szempontból nem függnék tőlük anyagilag és nem élnék náluk. Garantált a balhé, főleg ha apukád gazdag, az új feleség meg nem dolgozik, beleült a 'készbe'. Ha a saját tapasztalatodat nem mondod el, akkor nem fog hinni neked. De az is lehet, hogy a saját tapasztalatod után sem, vagy csak felrakja a szemellenzőt.

Ilyenkor pedig arra gondolj, hogy te minden tőled telhetőt megtettél és minimum bogarat ültettél a fülébe, legalább résen lesz.

Esetleg még annyit tudsz majd tenni, hohy szoros kapcsolatot ápolsz a féltesóddal, hogy ha vele is megtörténik, akkor bízzon benned annyira, hogy elmondja. Az is lehet, hogy az új nő ugyanolyan, mint anyád és a pénzért cserébe elnézi, hogy a gyerekét molesztálják...

2021. ápr. 23. 16:57
 45/45 anonim ***** válasza:
69%

Én biztos elgondolkodnék, ha a páromról valaki ilyen sztorit mondana, pedig ismerem a férjem, és maximálisan megbízok benne. Sajnos legtöbben felháborodnának ilyen esetben arra, aki a történetet elmondja, ezért nem fordul legtöbbször az anyához, akivel az apja ilyet csinál.

Kérdező, én megértem, hogy nem akarod elmondani a saját esetedet, mert nyilván elutasítás lesz a válasz. Én mégis azt mondom, hogy próbáld meg elmondani a nőnek, még akkor is, ha kiakad, elutasít, mert később csak eszébe fog jutni, és lehet, hogy jobban odafigyel a gyerekére. Ha elmondod, ne vedd a szívedre, ha nem hisz neked, többet nem tudsz tenni, de legalább a te részedet megtetted a kislány érdekében.

Nekem az unokatesóm kapta rajta a párját (külföldön élnek) a pár hónapos gyerekükkel. Azonnal elzavarta azzal, hogy soha többé nem akarja látni. Nem is jelentkezett utána a férfi, de az unokatesóm részéről ez nem felelős hozzáállás, fel kellett volna jelentenie. Így ki tudja hány gyereket rontott már meg azóta.

2021. máj. 16. 13:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!