Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Eltiltanád az apát a gyerekétő...

Eltiltanád az apát a gyerekétől, ha...?

Figyelt kérdés
a párod egy rokona azt mondaná, hogy tudja, hogy a párod pedofil? Vagy nem hinnél neki?
2021. ápr. 22. 15:29
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

Jó akkor mégegyszer. A pasi sztorija és a megrontott lányok sztorija eltér. Annyi közös a kettőben, hogy bent voltak a pasi házában és kaptak tőle ennivalót, ott ettek hárman. A lányok szerint utána más is történt(nem lefogásos sírva tiltakozós erőszak)nem tudom mi a hivatalos megfogalmazása a nem "erőszakos" megrontásnak..a pasi szerint csak annyi történt, hogy ettek.

Nem akarta elmondani, mert szerinte nincs jelentősége. Ami esetleg felébreszti még a gyanúdat, hogy te nagyon sokkal fiatalabb vagy nála, és az alkatod kislányos. Illetve azért most kapod az infót, mert most született a lányod, amit most jelentett be a párod a rokonságnak. Nem tudom jobban leírni.

2021. ápr. 22. 15:58
 12/45 anonim ***** válasza:
88%
Szóval nem ismered, de szültél neki egy gyereket és most idegeneket kérdezel róla, hogy szerintük pedofil-e.
2021. ápr. 22. 15:59
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy?
2021. ápr. 22. 16:07
 14/45 A kérdező kommentje:

Nem én a szintén "megrontott" rokon vagyok, aki 20 éve titkolja a dolgot, és most sem áll készen kitálalni. Volt neki egy ügye 10 éve két kislánnyal, amiből aztán jól jött ki, de számomra, és más rokon számára is látszik, az elejtett megjegyzésekből, tettekből, hogy nincs rendben, de a barátnője nem látja(nem akarja látni). Most lányuk született és úgy érzem nem hagyhatom a dolgot, de a saját sztorimat nem akarom elmondani és gondoltam elég, ha a régit hozom elő és megtámogatom a saját állításommal, hogy addig húzzon el a közeléből a nő, amíg tudja menteni a gyerekét. Nem kedvelem őket, mégis milyen ember az, aki ezt éveken át nem akarja látni, a pillantásokat, a megjegyzéseket, a viselkedést, a nagy korkülönbséges párválasztást, a testalkatra gerjedést(és le merném fogadni, hogy szexben is van erre utaló magatartása), a rokont a lánya is kerüli, egyszerűen ordít róla. Azt a gyereket sajnálom nagyon.

Szóval jól gondoltam, a régi bíróságos ügy nem elég ahhoz, hogy messzire eltűnjön a gyerekével a nő a közeléből, mert rohadtul nem fog hinni nekem. Ha meg névtelenül írom, pláne nem.

Csodálatos.

2021. ápr. 22. 16:09
 15/45 anonim ***** válasza:
25%
Hát én a páromról tudom, hogy nem rontana meg kiskorúakat.Ha te feltételezed ezt a pasidról, akkor te azt se tudod kinek szültél.
2021. ápr. 22. 16:10
 16/45 anonim ***** válasza:
54%

Most mivan?! Kiröl van szó? A te parod? Kinek van kislanyos alakja? Ez a fogalmazás egy 5évestől elmegy... kié a gyerek? Ki az anya?!

Egyszerűen nem értem 🤣🤣🤣

2021. ápr. 22. 16:11
 17/45 anonim ***** válasza:
92%
Tehát nem te vagy az újdonsült anyuka, hanem a pasi egyik rokona, akit szintén molesztált?
2021. ápr. 22. 16:13
 18/45 anonim ***** válasza:
10%

20 évug titkoltad, addig nem érdekelt, most hirtelen megis...

Ez semmi más, csak szarkeverés...

Utálod, tedd azt.. de azért miért kell ilyen törtenetekkel előállni?!

Felejtsd el azt az embert, azt ennyi... azért mert 20éve tett (ha tett) valamit, azért miért kell a mostani életét bojgatni?!

Szerintem inkább te keress egy pszichológust, mert van baj fejben...

2021. ápr. 22. 16:14
 19/45 A kérdező kommentje:

Én a pasi rokona vagyok, aki a saját példáján tanulta meg 20 éve, hogy a pasi pedofil. A pasinak van egy párja. Nekik született egy lányuk. A pasi párjának, az anyának szólnék, de nem a saját esetemről, hanem csak a bizonyítható dologról, hátha veszi a lapot, kitisztul nála a kép és elmegy messzire a gyerekkel a pasitól.

De ahogy látom itt mindenki olyan fene biztos a választásában, hogy az a nő sem lehet kivétel, évek óta kitart mellette.. nem hinne nekem, talán akkor se, ha a velem történteket mondanám el.

Pedig ott, hogy van egy eltitkolt ilyen ügye, a párja meg 20 évvel fiatalabb, kislányos alkatú, a lánya meg tartja tőle a távolságot, azért több, mint riasztó jel.

2021. ápr. 22. 16:16
 20/45 anonim ***** válasza:
80%

Hú, így ismeretlenül, ezeket olvasva nekem még is gyanús a férfi viselkedése... Én mindenképpen elgondolkoznék a nő helyében hogy mi a legjobb a gyerekének.

Gondolom a trauma miatt nem beszélsz szívesen arról, ami veled történt, ami teljes mértékben érthető, de sajnos talán ebben a helyzetben ez segíthetne egyedül. Most a kisgyereknek az érdekét kell nézni, nehogy a jövőben vele is megtörténjen hasonló, ezért én azt mondom, hogy muszáj őszintén beszélned a történtekről a rossz elkerülése érdekében. Szerintem ebben a helyzetben egy alapos, hosszú beszélgetés jót tenne a nővel a lehetséges következményekről, illetve a tényekről.

Remélem, hogy megoldódik!...

2021. ápr. 22. 16:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!